INTERNATIONAL  »  INEDIT  »  SEARA CAMPIONILOR

Grăsuţii noştri dragi!

Articol de GSP - Publicat marti, 27 mai 2008 00:00

Hagi, Popescu, Figo şi invitaţii lor ne-au facut cadou o seară de basm.

Că a fost o seară de povestit nepoţilor e clar, dar ce ne facem cînd mulţi dintre noi sîntem ne­poţii? Hai, că Figo încă mai joacă, la fel ca şi Raul, dar grăsuţii noştri dragi? Ce dor ne era de Hagi, de Petrescu, de Du­mitrescu. Uite-l şi pe Liţă, pe Marcel Răducanu. Să nu mai vor­bim de Mircea Lucescu, ce seară te­ribilă, ova­ţi­onat minute în şir în Ghencea... Uite că Popescu, Adi Ilie, Be­lodedici, Tudorel Stoica şi Sabău strică poza, ăştia nu au faţă de old boys nici la meciurile de old boys. Sînt supli ca odinioară, la fel ca Pi­ţur­că, dar el nu serveşte “şu­e­te”...din fericire are altă treabă acum.

12.000 de spectatori au călă­to­rit în timp, de la Lucescu şi Rădu­ca­nu la Sabrin Sburlea şi Torje. Be­ne­fi­ciarii sîntem noi, nepoţii din tri­bu­ne, dar mai ales nepoţii fără bunici, cei care au mare nevoie de banii strînşi la acest meci făcut în scopuri umanitare. Scorul? 3-5, dar ce mai contează?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
 •  27 Mai 2008, 15:19

s-a tinut in Ghencea pt. ca este cel mai modern stadion din Romania...CLAR!!!!!!!!

 •  27 Mai 2008, 14:22

bai baietii de la gsp...sunteti de rasu curcilor...v-ati batut joc de evenimentul asta. asta e inca o dovada de penibilitate din partea voastra...nu sunteti echidistanti deloc!

 •  27 Mai 2008, 12:53

cum puteti sa nu scrieti nimic de balaci ba si mai vorbiti de nepoti

Vezi toate comentariile (22)
Comentează