FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDALUL DEPUNCTĂRII POLITEHNICII TIMIŞOARA

Marian Iancu: "Am cedat unui şantaj dar m-am trezit la timp! "

Articol de GSP - Publicat luni, 08 septembrie 2008 00:00

Finanţatirul Politehnicii a dezvăluit că scandalul depunctării are la bază refuzul său de a se mai lăsa şantajat de preşedintele FRF, Mircea Sandu.

"Nu am spus că i-am dat bani lui Sandu, ci că am cedat unui şantaj. Nu am în acest moment probe ca să susţin asta, dar l-am invitat pe preşedintele Federaţiei la detectorul de minciuni să vedem acolo cine are dreptate. Ştiu mult mai multe lucruri care se întîmplă, dar le veţi afla pe toate la momentul oportun. Nu vorbesc decît pe documente." a spus Iancu.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  08 Septembrie 2008, 14:13

parca pana mai ieri striga ca un disperat ca a dat bani... pai. ori a da, ori nu. eu cred ca este doar un escroc care incerca sa castige, si bani, de pe urma lui poli. crde ca timisorenii ar face mai bine sa ii gaseasca pe cei cu adevart vinovati de ce a facut zambon si sa nu se foloseasca de iesitul in strada si vezi doamne revolutia pentru asa ceva... le doresc succes si sincer, vreau ca poli sa ramana in liga 1, si in fotbal in general. dar tre facut curatenie GENERALA!!! in conducere

 •  08 Septembrie 2008, 13:38

asta, iancu, a ramas fara bani, si scandalul asta ii vine la fix.nu stia cum sa renunte la club.

 •  08 Septembrie 2008, 12:46

pai daca ai documente de ce nu le dai bai umflatule?!??! ne-am saturat de de astia ca tine care striga toata ziua ca au probe, ca se retrag din fotbal si ii curata pe x sau pe y...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează