FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL IANCU-SANDU

Marian Iancu: "I-am dat lui Mircea Sandu zeci de mii de euro"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 septembrie 2008 00:00

Marian Iancu, patronul echipei FC Timişoara, a recunoscut că i-a dat bani atunci cînd a intrat în fotbal preşedintelui FRF, Mircea Sandu.

"I-am dat lui Mircea Sandu zeci de mii de euro de două ori, de fraier ce am fost la început. Nu mi-am dat eu seama cu ce se mănîncă pîinea asta atunci, pînă m-am deşteptat", a spus Marian Iancu la Special.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  08 Septembrie 2008, 12:24

ma mai cenzurati mult?:))) mai cenzurati si aiurea =))

 •  08 Septembrie 2008, 12:20

cipi, ai uitat sa mentionezi si javrele: prunea si lupescu!!!mda.."cei 3 crai de la rasarit" ar trebui sa infunde puscaria!!!3 dobitoci!!!despre mitica no comment, mi-e simpatic:)))) forzaaa steauaaa....suntem alaturi de timisoara:)

 •  05 Septembrie 2008, 12:27

;)) acum ceva timp in urma MAFIOTUL mircea sandu trebuia sa se lase ... sa predea functzia era mai bine ... uite ca acum ...ii apare dosarul ._;)) se stie ca e mafiot .. dar le e frica sa vorbeasca .... toate adunarile care si le face sunt in stil comunist el vorbeste si lumea aplauda ... trebuie desfintzat si el si dragomir ... ..ei sunt MAFIA DIN FOTBAL

Vezi toate comentariile (6)
Comentează