SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ENTRY

Pavel şi Hănescu au urcat pe 82 şi 75

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2008 00:00

Tenismenii români Andrei Pavel şi Victor Hănescu ocupă locurile 82 şi, respectiv 75, după ce au avansat câte o poziţie în ierarhia ATP Entry, conform clasamentului dat publicităţii luni de site-ul atptennis.com.

Victor Hănescu, care în această săptămână este prezent la turneul american de la Delray Beach, a acumulat până acum 517 puncte, în timp ce Andrei Pavel, care va juca la Marseille (Franţa), are 493 de puncte.

Pe prima poziţie a ierarhiei ATP Entry este elveţianul Roger Federer, cu 6.630 de puncte, urmat de spaniolul Rafael Nadal, cu 5.980, podiumul fiind încheiat de sârnul Novak Djokovic, cu 5.165 de puncte.

În ierarhia ATP Race, Andrei Pavel şi Victor Hănescu ocupă locul 121, la fel ca şi săptămâna trecută.

În clasamentul ATP Race conduce câştigătorul turneului Australian Open, Novak Djokovic, cu 200 de puncte, urmat de Tsonga, cu 155, şi de Rafael Nadal, cu 114 puncte. Numărul 1 mondial, Roger Federer, este pe locul 4, cu 90 de puncte.

Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează