FOTBAL  »  NATIONALA  »  12 ZILE MAI SÎNT PÎNĂ LA EURO 2008

Se vede echipa

Articol de GSP - Publicat luni, 26 mai 2008 00:00

Ieri, Victor Piţurcă a împărţit prima dată lotul. Fără Chivu, printre posibilii titulari pentru primul meci la Euro, a apărut Marius Niculae.

“Tricolorii” au susţinut ieri la Mo­goşoaia cel mai tare an­trenament de la intra­rea în cantonament pentru Euro. Pri­­mul în care Victor Piţurcă a în­ce­put să dezvăluie planurile legate de gar­nitura cu care ar putea aborda meciul de debut la Euro, împotriva Franţei. Pe o căldură de 30 de grade Celsius, şedinţa de pre­gă­tire a în­ce­put normal: alergări, stre­t­ching, “5 la 2”. Atmosfera a fost destinsă, pigmentată cu glu­me. Şi multe pauze pentru hidratare.

Posesie, viteză, finalizare

Apoi, Piţurcă a trecut la lucruri serioase. “Tricolorii” au fost împăr­ţiţi în două echipe de cîte 10 şi au în­cins o miuţă pe jumătate de teren. Asta în timp ce Lobonţ şi Popa erau ţinuţi în plonjoane de Gabi Boldici. Ritmul a fost alert, selecţionerul cerîndu-le jucătorilor multă mişca­re şi viteză de execuţie.

“Săgeată” la “galbeni”

Ulterior au intrat în joc şi por­ta­rii. Jucătorii au devenit extrem de con­centraţi. Echipa “gal­benilor”, cea din care au făcut par­­te posibilii titulari la Eu­ro, cu precizarea că, abia sosit din Ita­lia, Chivu nu a participat la an­tre­nament.

Lobonţ - Contra, Tamaş, Goian, Raţ - Cociş, Rădoi, Codrea - Fl. Petre, M. Niculae, Mutu.

La “roşii” au jucat: Popa - Să­pu­­naru, Moţi, Ghionea, R. Ştefan - Ni­coliţă, Dică, Ad. Cristea - Bratu, Marica, D. Niculae. S-au jucat două re­prize a cîte 20 de minute, timp în ca­re indicaţiile lui Piţurcă au curs con­tinuu: “Joacă repede!”, “Stăm sus!”, “Nu te complica în apărare!”. “Tri­­­colorii” nu s-au menajat deloc, dis­puta fiind una aprigă. Cuplul Mu­­tu - Marius Niculae a părut în for­­mă, “Săgeată” finalizînd mai multe ac­­ţiuni. “Bravo, Nicule!”, a venit în­cu­rajarea lui Piţi. Şedinţa de pre­gă­ti­re s-a terminat cu încă o serie de streching.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (17)
 •  26 Mai 2008, 13:35

Asta nu e Liga 1 Burger,e Nationala...dar intradevar fl petre e cel mai slab din lot...macar banel alearga...insa cristea ar fi bun doar in ofensiva...PITI STIE...el decide...asa ca HAI ROMANIA>>>BATEM TOT...(POATE:D)

 •  26 Mai 2008, 13:20

PITI SORTEAZA-I BINE.ALEGE SPUMA PT PRIMU MECI SUCCES.

 •  26 Mai 2008, 13:18

O sa ne facem de ras cu clovnii astia.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează