INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  COMENTARIU LIVE PE IFOTBAL.RO

Calificarea se decide pe Anfield!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 aprilie 2008 00:00

Arsenal si Liverpool au terminat la egalitate, 1-1, jocul tur al dublei manse programate in "sferturile" de finala ale Champions League! Chiar daca au fost mai insistenti in atac, elevii lui Arsene Wenger nu au reusit sa-si impuna superioritatea si se vad nevoiti sa-si concentreze eforturile pe returul de miercurea viitoare. Golul lui Adebayor ('23) a fost rapid anulat de reusita lui Kuyt ('26) care a profitat de o lejeritate inexplicabila a defensivei gazdelor. In celalalt joc al zilei, Fenerbahce s-a impus in fata lui Chelsea, intr-o partida incendiara. Londonezii au condus cu 1-0 inca din minutul 13 dupa autogolul lui Deivid, insa Kazim ('65) si acelasi Deivid ('81) i-au readus in carti pe "canari", care pornesc astfel cu prima sansa la calificare in returul de pe Stamford Bridge.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (70)
 •  03 Aprilie 2008, 09:36

A fost un meci fantastic, cu un arbitraj impecabil.Pacat ca una dintre echipe va parasi competitia.Totusi sper ca aceasta sa fie Arsenal. Come on, Reds !

 •  03 Aprilie 2008, 05:14

abia astept 45000 sa cantam FUCK OFF CHELSEA FC YOU AIN't GOT NO HISTORY !

 •  03 Aprilie 2008, 01:06

Lasa ca nici Barca nu joaca grozav (desi e printre formatiile mele favorite)...cred ca bate Manchester. Tare as vrea sa castige Fenerbahce Liga, sa fie cum a fost Porto cand era Mourinho antrenor. Au un presedinte bun turcii, stie cum e treaba cu fotbalul din toate pct de vedere: in primul rand un antrenor bun, apoi jucatori cu experienta in cupele europene si campionate puternice si tineri care cresc si invata de la ei...si bineinteles sa castige meciuri pe teren, nu la comisii.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează