FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - POLI TIMIŞOARA, DUMINICĂ, ORA 21:00, LIVETEXT PE GSP.RO ŞI LIVEVIDEO PE GSP TV

Stoica: ”Unirea Urziceni e o echipă normală într-o ţară anormală”

Articol de GSP - Publicat joi, 20 noiembrie 2008 00:00

Mihai Stoica, managerul Unirii, le-a replicat celor care cred că echipa sa este o «autobază».

”Această a doua «autobază» are cele mai multe goluri marcate din Liga I. Ce facem cu autobaza care are 27 de goluri marcate? Eu mi-am văzut de treaba mea şi pe mine mă enervează cînd se foloseşte numele meu în astfel de treburi.
Important e că noi am cîştigat în Giuleşti, la Vaslui şi la Dinamo şi asta spunem ceva. Cînd cîştigă o echipă, nu poţi să vorbeşti de «autobază».

Nu sîntem noi echipa aceea care să tragă de timp. Noi sîntem o echipă care joacă şi care pune probleme oricărei echipe. Unirea Urziceni e o echipă normală într-o ţară anormală. Avem şase victorii din opt meciuri în deplasare”, a spus Stoica la sportro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
 •  20 Noiembrie 2008, 20:11

meme...........faceti-va voi treaba si lasa-ti-i pe altii sa latre! Punct !

 •  20 Noiembrie 2008, 19:59

da sa vezi cind se autosesizeaza s.n.c.f.r.-ul ca leam vindut cu 80.00 de lei surubul sau piulita de la bucsaru .

 •  20 Noiembrie 2008, 19:59

lasa m.m.,ca fara dan petrescu eratzi in deriva.dar recunosc atzi facut o treaba buna acolo.shi nu mai apleca urechea in stefan cel mare ca aia se cred mai catolici decat papa,shi le e frica de ceilaltzi care sunt eretici :D

Vezi toate comentariile (4)
Comentează