FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 4 MAI 20:30, LIVE VIDEO PE GSP.RO ŞI KANAL D

Borcea: "Umilinţă mai mare decât Steaua campioană nu există pentru Dinamo"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat sâmbătă că jucătorii dinamovişti trebuie să moară pe teren pentru a învinge pe Steaua în etapa viitoare, deoarece nu există umilinţă mai mare decât ca Steaua să iasă campioană în Ştefan cel Mare.


"Umilinţă mai mare decât Steaua campioană nu există pentru Dinamo. Cu Steaua trebuie să intre cei mai buni, cei mai în formă, jucătorii lui Dinamo trebuie să moară pe teren pentru a învinge. Noi avem o datorie morală foarte mare faţă de suporterii noştri după acest sezon. Nu ne putem permite ca Steaua să iasă campioană în Ştefan cel Mare, am şterge asta tot ce am făcut în ultimii ani", a spus Borcea la Realitatea TV.

Dinamo şi Steaua se întâlnesc în etapa a 33-a, în Ştefan cel Mare. După 32 de etape, Steaua se află pe primul loc, cu 72 de puncte, două mai mult decât CFR Cluj, iar Dinamo pe patru, fără nicio şansă la titlu.

Referitor la victoria din meciul cu Rapid, scor 2-1, Borcea a spus: "Ne plac meciurile cu miză. Mi-a plăcut toată echipa, în special Bratu. Toată pregătirea pentru acest joc a fost făcută de Ţălnar, Rednic este antrenorul lui Dinamo abia de la finalul sezonului. Îşi respectă meseria şi nu ştiu să fi existat vreo discuţie între el şi Ţălnar despre acest meci".

Echipa pregătită de Cornel Ţălnar, Dinamo Bucureşti, a învins sâmbătă, în deplasare, pe Rapid, scor 2-1, şi s-a apropiat la trei puncte de giuleşteni.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (177)
 •  25 Mai 2008, 16:26

borceo vreau sa te iau,esti cel mai mare instigator din fotbalul romanesc.Ai o fata de mafiot increzut.....faci de ras clubul DINAMO

 •  29 Aprilie 2008, 01:18

3.La o ora tarzie,ca s-a facut maine,am un MESAJ IMPORTANT pentru p o r c e a si toti cateii si pisicutele,vopsiti in rosu-roze : LASATI-NE SA NE PREGATIM DE LIGA CAMPIONILOR! acolo unde dinamo obor o sa ajunga la Pastele ..cainilor,caci"nu mor caii cand vor cainii"! Nu mai conteaza,cand voi priviti la CATV !!!

 •  29 Aprilie 2008, 00:56

1.Dati 1 Leu pentru ATHENEU !Ce gluma buna,pai d-aia a ajuns Rromania spaima Europei,ca ne identificam cu TZYGANY,asa cum sunt majoritatea rrapidistilor,cu un fost patron escroc,neam prost,zgarcit,manipulator si mincinos !Ce sa mai zic de arapu asta,ca e mai periculos decat copos de o mie de ori!Stia si Dumitru Tinu,dar...degeaba !!!

Vezi toate comentariile (177)
Comentează