FOTBAL  »  Superliga  »  COLŢESCU A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ

VIDEO ŞOCANT cu momentul în care Colţescu a vrut să se arunce de la balcon!

Articol de GSP - Publicat luni, 06 octombrie 2008 00:00

După ce a fost reţinut de la delegări de către Comisia Centrală a Arbitrilor, Sebastian Colţescu a încercat să-şi pună capăt zilelor, aruncându-se de la balconul apartamentului său. Vezi aici imagini cu momentul în care Poliţia şi Salvarea au descins în apartamentul său din Craiova, acestea reuşind să împiedice o tragedie.

Arbitrul craiovean s-a căţărat pe pervazul geamului de la apartamentul 13 al blocului, urlând minute în şir "Lăsaţi-mă în pace!!" în momentul în care ajutoarele au intrat în casă şi au încercat să-l facă să se răzgândească. Apartamentul lui Colţescu se află la etajul 3 al blocului! :O

Imagini Kanal D: VIDEO ŞOCANT cu momentul în care Colţescu a vrut să se arunce de la balcon!

 

VIDEO / Borcea l-a acuzat dur pe Colţescu după meciul Dinamo - Unirea Urziceni 1-1, din sezonul trecut


Momentele delicate, inevitabile pentru un arbitru?

"Am văzut imaginile şi am ascultat cu foarte mare atenţie declaraţia lui Colţescu. El nu neagă faptul că nu a fost nimic. Nu vreau să intru în detalii, pentru că cel mai bine va explica el în zilele viitoare. În viaţa sa, un arbitru trece prin astfel de momente. Unii trec peste ele mai bine, alţii trec mai greu. Unii au şi alte persoane care îi ajută să treacă peste, dar alţii sunt singuri.

Şi eu am avut în 1981 un moment dificil când ieşeam pe balcon şi plângeam trei ore de simţeam că o iau razna, dar am avut familia lângă mine care m-a ajutat. Am putut să mai arbitrez încă 13 ani...La un maci Farul - Jiul 2-5, Farul a spus că a dat bani la arbitru. Pentru lucrul acesta am fost anchetat. E imposibil să nu avem momente delicate în carieră" a spus Crăciunescu la GSP TV în această seară.


COLŢESCU: "AVEAM NEVOIE DE INTIMITATE, SĂ FIU LĂSAT ÎN PACE"

"În momentul în care acele persoane care au vrut să îmi spargă uşa au fost sunate de mine şi le-am spus să mă lase în pace pentru că e normal că un om să aibă astfel de momente şi să fie lăsat în pace. Erau părinţii mei şi cei de la descarcerare. Şi-au dat seama că îmi fac mai mult rău.

Pur şi simplu aveam nevoie de intimitate în casa mea. Să vină rudele mele să îmi instaleze altă uşă. Sincer sunt deranjat de aceste lucruri. În momentul în care au intrat le-am spus să mă lase, m-au speriat. Parcă eram un infractor şi veneau mascaţii peste mine. Eu nu ştiam că sunt de la SMURD. E decizia mea dacă vroiam să vorbesc sau nu despre problemele mele" a spus acesta la sport.ro.

"Indiferent dacă vrei să spargi un geam sau nu, trebuie să fii lăsat în pace. Nu înţeleg cum a apărut acel cameraman care a filmat, parcă era totul premeditat. Înainte de a intra peste mine, eu nu am zbierat, nu am dat în geamuri" a mai adăugat arbitrul craiovean.


Citeşte restul declaraţiilor din această seară ale lui Colţescu printr-un click aici!

Cristi Geambaşu: "Toate vorbele lui Colţescu sunt contrazise de filmul nostru. Colţescu vrea să-şi construiască imaginea unui om pregătit să arbitreze peste două-trei etape, iar asta înseamnă ca avem o problemă de sinceritate"

PORUMBOIU: "IMAGINI UCIGĂTOARE"

Fostul arbitru FIFA, Adrian Porumboiu, crede că Sebastian Colţescu nu mai poate arbitra vreodată, declarând la Fanatik următoarele:

"Sunt ucigătoare aceste imagini. Eu nu pot să cred că e vorba de Colţescu în aceste imagini. Cred că se întrerupe brusc o carieră de arbitru. Eu nu vreau să pun sare pe rană, nu ştiu ce se întâmplă cu el acum. Toată lumea trebuie să înţeleagă că atunci când te faci arbitru trebuie să fii capabil să rezişti presiunii".

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (131)
 •  18 Octombrie 2008, 19:13

ba nenorocitilor lasati-l pe saracu om in pace, ce tot dati atat filmuletu. lasati-l in pace ca e tanar si inca nu a savarsit vreo crima sau nu a furat de la cineva cum fac altii si care vorbiti numai de bine de ei. sa va fie rusine

 •  16 Octombrie 2008, 16:46

Face-ti si cu Coltescu Episoade ..cum fac aia cu Elodia a lor ?!? :))=)) de Rasuu Altora Suntem :)))

 •  07 Octombrie 2008, 23:37

GSP= OTV (uneori, si mai ales acum, cu Coltescu).

Vezi toate comentariile (131)
Comentează