FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - CFR CLUJ 1-0

Hamutovski nu va prinde meciul cu fosta lui echipă: "În Supercupă ţin şi cu Petrolul, şi cu Steaua!"

Articol de - Publicat duminica, 02 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 02 iunie 2013 00:15

Vasili Hamutovski şi-a terminat angajamentul cu ploieştenii, e fericit că a cîştigat Cupa, dar spune că pe 10 iulie îşi va împărţi sentimentele. CLICK AICI PENTRU IMAGINI FOTO DE LA MECI!

- Vasili, ai ajuns să aperi în finală pentru că Bornescu a fost eliminat cu Mediaşul, cum vezi toată situaţia asta?
- Ăsta e fotbalul, mă bucur că am reuşit să ajut echipa din teren şi sînt fericit că am cîştigat Cupa României cu Petrolul, mai am două titluri cucerite cu Steaua.

- Care a fost secretul vostru în acest sezon?
- Atmosfera la echipă este foarte bună, toţi sîntem ca o familie şi asta ne ajută foarte mult să facem performanţă. Am încredere că Petrolul va avea un drum bun în cupele europene. Sîntem foarte fericiţi, am cîştigat Cupa şi am adus o fericire enormă suporterilor, dar şi nouă. Ne-am calificat în Europa League şi cred că am făcut multă lume bucuroasă.

- Tu mai rămîi la Ploieşti?
- Contractul meu se va termina în două zile, pînă acum am fost concentrat doar pe antrenamente şi pe finală, mă voi gîndi în următoarea perioadă ce voi face.

- În Supercupă cu cine vei ţine?
- (rîde) Mi-e greu să spun, sînt ataşat de ambele cluburi. În Supercupă sînt fifty-fifty, respect foarte mult ambele echipe, cel mai bun să cîştige!

"Fără Europa ne duceam în «B»!"
Cupa cîştigată de Petrolul a ajutat Astra, formaţia cu care, pînă nu demult, rivaliza în Ploieşti. Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor, le-a mulţumit "lupilor" la DigiSport: "E decizie finală să menţinem echipa. Nu mai facem stadion nou, ci doar tribuna I pînă la debutul cupelor europene. Avem o altă perspectivă acum. Dacă nu eram în cupele europene, probabil că ne duceam în liga secundă, închideam clubul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
casca
casca  •  02 Iunie 2013, 14:13

Cum sa fii fifty-fifty? Tii cu Pandurii?

soarerodion
soarerodion  •  02 Iunie 2013, 12:26
Postat de spartakus. pe 02 Iunie 2013, 12:06

Are doua clase peste Bornescu.

NUMAI 2 ?

spartakus.
spartakus.  •  02 Iunie 2013, 12:06

Are doua clase peste Bornescu.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close