FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe pariază pe "Nilă" » Cum a fost convins Gigi Becali să păstreze un jucător pe care nu-l plăcea

Mihai Costea nu a fost pe placul lui Becali, dar va rămîne la Steaua
Mihai Costea nu a fost pe placul lui Becali, dar va rămîne la Steaua

Articol de - Publicat luni, 03 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 02 iunie 2013 22:08

Antrenorul e sigur că Mihai Costea va deveni un jucător important pentru Steaua.

Criticat vehement de Gigi Becali, Mihai Costea a aşteptat finalul sezonului cu bagajele făcute. Atacantul transferat de la Craiova era sigur că Steaua va renunţa el în această vară, mai ales că Gigi a anunţat lucrul acesta în repetate rînduri. Totuşi, Reghecampf a reuşit să-l convingă pe patron să-l păstreze în lot.

"Are multe calităţi, e imposibil să nu-şi revină. Voi lucra special cu el în vara asta şi vei vedea că în sezonul viitor va juca mult mai bine. În iarnă, dacă vrei, o să-l poţi vinde ca să recuperezi măcar o parte din banii pe care i-ai plătit pe el", i-a spus antrenorul lui Becali.

Pe ce se bazează Reghe? Apropiaţii tehnicianului susţin că acesta e sigur că, avînd în vedere că Gigi Becali nu mai poate apărea la televizor pentru a-l critica pe "Nilă", atacantul va reuşi să se concentreze mai bine.

"Era într-un blocaj psihic! Toate criticile lui Gigi l-au afectat enorm. În cantonamentul din iarnă, parcă nici nu era la antrenamente cu noi. În perioada aia se certa Daniela Crudu cu Gigi la TV", le-a mărturisit Reghe apropiaţilor săi.

1,4 milioane de euro a plătit Gigi Becali Universităţii Craiova pentru Mihai Costea în vara lui 2011

"Mihai Costea nu va pleca de la noi. Vom continua împreună şi în sezonul viitor, eu şi Reghe avem încredere în el" ( Mihai Stoica, manager Steaua)

"Cînd voi scăpa de Costea mă voi îmbăta de fericire! Sînt dispus chiar să dau bani de la mine ca să scap de el. Oricum, la finalul sezonului va pleca sigur. Nu vreau să-l mai văd la Steaua" (Gigi Becali, în urmă cu o lună)

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (17)
lucian11m
lucian11m  •  14 Iunie 2013, 01:18

a ramas Nila paduchila in locul lui Rusescu..sa vedem ce poate !!

nubreed
nubreed  •  03 Iunie 2013, 12:36

are potential M COstea dar trebuie lucrat f mult cu el

submarina
submarina  •  03 Iunie 2013, 11:53

la moment Reghecampf nu prea are ce face cu Mihai Costea, el mai intai trebuie dat pe mana preparatorului fizic deoarece forma lui fizica lasa mult de dorit, e prea slab si sleit de puteri. Evident ca jucatorul trebuie mai intai sa puna kateva kg de masa musculara pe el pentru a face fata cerintelor actuale, numai dupa aia antrenorul poate sa lucreze asupra celorlalte calitati. Cu siguranta talent are.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează