SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Pierduţi în mulţime » România nu va avea nici un reprezentant în a doua săptămînă a turneului de la Paris

Horia Tecău, în tumultul aleilor de la Roland Garros // Foto: Raed Krishan
Horia Tecău, în tumultul aleilor de la Roland Garros // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 03 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 02 iunie 2013 20:54

Horia Tecău şi Monica Niculescu au pierdut ieri la dublu mixt, respectiv dublu feminin.

Opt români şi-au încercat jocul şi uneori norocul la Roland Garros 2013, al doilea turneu de Mare Şlem al anului. Nici unul dintre ei nu a reuşit să ajungă în a doua săptămînă, acolo unde disputele sînt mai aprige şi cu mai multă miză.

Ieri, ultimii români prezenţi în capitala Franţei au spus şi ei adio Parisului. Mai întîi, Monica Niculescu şi partenera sa, americanca Vania King, au ratat accederea în sferturile de finală, după ce au fost învinse de perechea Nadia Petrova/Katarina Srebotnik (Rus/Svk) cu 6-3, 6-1.

După ce a pierdut sîmbătă în turul al doilea la dublu, Horia Tecău a jucat ieri, tot în turul al doilea, dar de data aceasta la dublu mixt. Campion la Australian Open în această probă, în 2012, alături de Bethanie Mattek-Sands, Tecău a avut o altă parteneră la Roland Garros, pe germanca Anna-Lenna Groenefeld. Tot ieri, perechea germano-română, cap de serie 5, a fost învinsă de cuplul Natalie Grandin/ Filip Polasek (AfS/Svk) cu 1-6, 6-0, 10-7. Şi aşa a rămas România fără reprezentanţi.

Cel mai sus au urcat pe tablourile de simplu Victor Hănescu şi Sorana Cîrstea, pînă în turul al treilea. Monica Niculescu, Simona Halep, Alexandra Cadanţu şi Irina Begu au pierdut încă din primul tur. Florin Mergea a trecut de un singur meci pe tabloul de dublu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dlq1
dlq1  •  15 Iunie 2013, 04:27
Postat de plischi pe 03 Iunie 2013, 06:05

tecau a jucat si la dublu femei? simpatica treaba!

nu era vorba de feminin ci doar atat dublu si se presupunea masculin!

plischi
plischi  •  03 Iunie 2013, 06:05

tecau a jucat si la dublu femei? simpatica treaba!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează