FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Valeriu Argăseală pune tunurile pe Marius Avram: "Au fost greşeli grave" » Surprinde cînd vorbeşte despre revenirea lui Giedrius Arlauskis

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 22:05

Steaua a remizat în deplasare cu CS U Craiova, scor 0-0, iar acest rezultat i-a nemulţumit pe conducători, care critică arbitrajul lui Marius Avram.

”Am pierdut un meci pe care l-am dominat de la un capăt la altul, un meci la care ei n-au avut niciun şut la poartă şi în care au fost grave greşeli de arbitraj.

Şi aici mă refer la cele două faze din prima repriză, cînd Adi Popa a scăpat singur dar a fost oprit pe motiv de ofsaid şi cînd Varela a fost faultat în careu şi nu s-a dat penalty. Nu ştiu cum a fost la Ţucudean în ultimul minut...

Cred că astfel de jocuri vom mai avea, nu ca rezultat, ci ca desfăşurare, şi cred că este greu să poţi să arăţi că vrei să joci fotbal, că vrei să faci spectacol”, a zis Argăseală la finalul jocului.

...despre revenirea lui Arlauskis în prima echipă: "Nu vedeţi că portarii nu prea au treabă la noi? Noi avem probleme cu apărările lor, care se pun pe două rînduri, situaţie în care este greu să marchezi, aşa cum a fost şi faza din minutul 90+4"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (204)
sexilian
sexilian  •  02 Martie 2015, 15:01

trimite pe cineva in asia sa ceara niste alifie de nimerit poarta ca urecheatul ala a luat-o toata,in rest totul e bine tineti-o asa si pace la poarta alba.

bogdany79
bogdany79  •  02 Martie 2015, 09:02

Cand ai cel mai bun lot din Romania si intalnesti o echipa buna cum e Craiova dar fara mari veleitati si nu esti in stare sa castigi e clar ca ai o problema. Eu cred ca e o problema de antrenor! Galca pana acum a pierdut obiectivele importante: CL si primavara de EL! Si al treilea obiectiv e pe cale sa-l puna in pericol, castigarea campionatului. Daca ai probleme atat de mari cu Rapid si Craiova ce pretentii putem avea cu adversari de alt calibru in preliminarii de cupe europene? Galca tine sa demonstreze zi de zi ca Steaua e o palarie prea mare pentru el. Cum naiba sa-l scoti pe Rusescu si sa-l bagi pe Tamas. De ce Costele? Oricum Rusescu e mult mai speculativ decat Tamas!

steauaucl
steauaucl  •  02 Martie 2015, 08:52
Postat de doritor pe 02 Martie 2015, 08:36

Ca U Craiova mai are mult pana sa fie de Europa e clar. La faza la care a scapat Popa(cel mai bun jucator de pe teren) daca -mi amintesc bine Craciunescu spunea ca la ofsaid se considera partea supoerioara a corpului si atunci n-ar fi fost ofsaid. La faza cu caderea lui Varela odata ca tinerea a fost prea usoara si caderea putea sa fie si de galben,dar la pasa cu capul Varela era in ofsaid ceea ce ar fi fost si mai grav daca ar fi inscris. Dar de intrarile lui Papp prima chiar de *portocaliu* si a fost o intrare cu piciorul in spatele unui craiovean rosu clar,de astea nu vorbeste nimeni. Mai stelistilor fiti si rationali!!

fariere ...vezi ca ai televizorul stricat sau poate tu te-ai uitat la meci la frigider sau la calorifer ...in acest caz te inteleg ... adica vede o tara intreaga ce si cum si vi tu acum prostul tarii sa spui aberatiile astea ???

Vezi toate comentariile (204)
Comentează