SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Adversara Simonei din semifinale are numai amintiri triste cu Halep: "Ultima oară am pierdut cu ea, acum va fi altă zi"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 20:06

Simona Halep va juca în semifinalele turneului de la Wuhan cu Petra Kvitova. Jucătoarea din Cehia a vorbit despre partida din penultimul act al competiției și spune că e pregătită pentru duelul cu numărul 5 WTA.

"N-am mai jucat de mult cu Simona (n.r. din februarie 2016). Fed Cup e diferit. Nu ştiu dacă se pune. Cred că a jucat bine astăzi, nu am văzut decât scorul. Un meci nou, o zi nouă. Voi încerca să dau totul, ultima oară am pierdut împotriva ei, ştiu cum joacă, cred că voi fi pregătită", a spus jucătoarea din Cehia, după meci.

Simona Halep a trecut în faza precedentă de Madison Keys, scor 6-4, 6-2, în timp ce Kvitova (numărul 16 WTA) a învins-o pe Johanna Konta, scor 6-3, 6-4.

Va fi cea de-a patra confruntare directă dintre cele două, sportiva noastra câștigând toate cele trei dueluri de până acum.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  29 Septembrie 2016, 23:03

Pe Petru e greu sa il bati, se vede si in poza ca e ditamai omul in comparație cu Simonica ... Insa uite ca a reusit chiar si in perioada în care Petru căstiga GS iar Simonica practic nu exista. In Februarie Petru era accidentat, insa la fel si Simonica, pacat insa ca atunci nu am avut si noi o Dominika in echipa sa le bata pe Kokostârcova si Strâmbova in aceeasi zi .... Bafta Simonica, hai cu 4-0 la H2H! :-)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează