TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PLANURI DE WEEKEND

Ce facem în weekend » Concurs snowboarding Burn the Streets la Baia Mare, Turneu Rhythm of The Dance în ţară şi ,,O săptămână cu Marilyn” în cinematografe

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 februarie 2012 13:21

SPORT

Concurs Snowboarding Burn the Streets, 18 februarie, Baia Mare

Cei mai buni rideri din România şi Europa se strâng în weekend pentru concursul de snowboarding Burn the Streets în centrul oraşului Baia Mare. Competiţia va avea loc pe porţiunea de jibbing instalată în Piaţa Revoluţiei.

Spectatorii se pot aştepta la o finală cu 20 de rideri dintre care 5 calificaţi pe loc, 5 aleşi în urma jurizării pe YouTube şi 10 invitaţi. Mai multe detalii poţi să afli de aici.

Cupă de Schi şi Snowboard “Piatra pe Zăpadă”, 17-19 februarie, Piatra Neamţ

Festivalul Piatra pe Zăpadă revine pentru al treilea an consecutiv cu întreceri de săniuş, hochei, bal mascat şi două competiţii, pentru schi şi snowboard. Participanţii nu au o limită de vârstă, însă aceasta contează pentru categoria în care vor fi repartizaţi: Mini (sub 7 ani), I (8-12 ani), II (13-17 ani), III (18-23 ani), IV (24-39 ani) si V (+40 de ani).

Premiile: ski-passuri de două zile sau o zi şi premii din partea sponsorilor. Intră aici pentru program şi alte detalii.

Campionatul Naţional de Taekwondo, 17-19 februarie, Timişoara

Incepând cu ora 16.00, sâmbătă, Clubul Sportiv Daisho din Timişoara va găzdui Campionatul Naţional de Taekwondo care reuneşte sportivi din toată ţara - seniori şi juniori.

Probele din competiţie se desfăşoară pe echipe sau individual, la luptă, luptă tradiţională, tull, tehnici speciale şi spargeri forţă. Intrarea publicului – liberă.

Cupa Liceelor la Street Dance, 18 februarie, în ţară

Ultima ediţie a Cupei Liceelor la Street Dance începe sâmbătă, în diferite oraşe din ţară (Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Bistriţa, Oradea). Ca de obicei, echipele participante nu trebuie să depăşească numărul de dansatori permis – 8 sau să aibă mai puţin de 3 membri.

Fiecare echipă poate participa cu un show tematic propriu, un show pe colaj impus de organizatori sau un show-imitaţie a unui artist faimos.

Cele mai bune trei echipe vor intra în Marea Finală, la Bucureşti. Vezi locaţiile unde se vor desfăşura etapele locale.

Cupa Dance Impact la dans sportiv, 18-19 februarie, Bucureşti

În weekend, distracţia continuă pe ringul de dans, la Sala Agronomia (din complexul studenţesc cu acelaşi nume) din Bucureşti. Dansatori de ballroom dance, standard şi latino, se întrec timp de două zile – sâmbătă, clasele H, E şi D iar duminică, la basic şi open. Ultimele perechi care vor evolua sunt cele din categoriile fete solo şi perechi, pe vals şi cha cha cha.

Un bilet costă 10 lei.

 

EVENIMENT: Turneu de dansuri irlandeze, Rhythm of The Dance 2012, 17-19 februarie, Iaşi, Constanţa şi Bucureşti

Coregrafa Doireann Carney pune în scenă, weekendul acesta, minunate dansuri de origine irlandeză la Casa de Cultură a Sindicatelor din Iaşi (17 februarie), Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa (18 februarie) şi la Sala Palatului, din Bucureşti (19 februarie).

Dansatori din Rhythm of The Dance, compania naţională de dansuri a Irlandei, vor fi protagoniştii acestui show-turneu începând cu 19.30. Preţul biletelor variază între 75-250 lei, în funcţie de categoria locului în sală şi de oraşul în care te afli.

 

FILME

Cinci premiere cinematografice spun pe rând, povestea lui Marilyn Monroe, atunci când filma “The Prince and The Showgirl”, a doi duşmani forţaţi de circumstanţe să se alieze contra răului comun, istoria a doi prieteni care luptă la propriu şi la figurat pentru femeia visurilor lor, a ultimului corupt din România şi a unui bărbat recent pensionat care speră să îşi recâştige tinereţea. Cum? Asta trebuie să afli tu.

My Week with Marilyn (O săptămână cu Marilyn); cu Michelle Williams, Emma Watson, Kenneth Branagh

Safe House (Casa conspirativă); cu Denzel Washington, Ryan Reynolds

This Means War (Să fie război!); cu Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy

Ultimul corupt din România cu Jojo, Horaţiu Mălăele, Mircea Diaconu

Gianni e le donne (Gianni şi femeile) ; cu Gianni di Gregorio, Kristina Cepraga

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close