TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PLANURI DE WEEKEND

Ce facem în weekend » Drift Grand Prix of Romania şi Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber în Bucureşti, Festival de Film Comedy în Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 20 octombrie 2011 17:48

SPORT

1. Drift Grand Prix of Romania, 21-23 octombrie, Bucureşti

Primul eveniment de drift profesionist al Europei, Drift Grand Prix of Romania, se va desfăşura în perioada 21-23 octombrie pe circuitul Bucharest GP în jurul Palatului Parlamentului. În cadrul competiţiei, sunt aşteptaţi cei mai buni piloţi de pe continent, campioni de renume internaţional – în total, 30 de concurenţi din 14 ţări. Evenimentul va implica şi un concurs de tuning şi un showroom de sisteme de sunet pentru maşini.

O parte din piloţii confirmaţi: James Deane - 2011 Drift Allstars European Champion, Nigel Colfer - Vice Drift Allstars champion, Alan Sinnot - 2011 Irish Champion, 2011 British Drift Champion Matt carter, 2010 British Champion Phil Morrison, Pawel Trela 2011 Polish Champion, Maciej Bochenek 2010 Polish champion; apoi, Călin Ciortan, Niculae Dobre, Marius Mitrache, Ciulean Alexandru, Jumuga Iulian, Vasile Cristi, Garda Rareş şi singura drifteriţă din concurs, Ramona Rusu.

Pentru bilete şi alte informaţii, intră aici.

2. Congresul Internaţional de Pilates, 21-23 octombrie, Iaşi

De această dată nu vă duceti voi la Pilates, ci Pilates vine la voi! Timp de trei zile, la Centrul Sportiv Al Universităţii Tehnice Gheorghe Asachi, instructori certificaţi din S.U.A., Croaţia, Portugalia, Ungaria, Spania şi România vă vor învăţa mişcările de bază din Pilates şi veţi putea practica acest antrenament alături de ei.

Evenimentul este astfel structurat încât toţi cei prezenţi să experimenteze beneficiile Pilates la nivel de întreţinere, recuperare, relaxare dar şi ca stil de viaţă. Pentru înscrieri, intră aici.

3. iVelo Bike Day, 22 octombrie, Bucureşti

Sfârşitul lunii octombrie nu anunţă doar Halloween-ul americanilor, ci marchează şi încheierea sezonului velo. Cu această ocazie, pasionaţii de ciclism s-au hotărât să organizeze primul pentathlon dedicat exclusiv bicicliştilor, iVeloBike Day.

Pe 22 octombrie, în Parcul Herăstrău şi în Parcul Izvor se va decide cine este cel mai bun Biciclist Urban prin câştigarea probelor: Velo TourSlow Bike, Tricks,Spinning.

Citeşte aici mai multe despre iVelo Bike Day!

 

4. Cupa Cartierelor la Fotbal 2011, etapa finală pe municipiu, 22-23 octombrie, Bucureşti

Jocul la colţul blocului devine serios! Primăria Capitalei şi Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu alte asociaţii, le dau ocazia echipelor de fotbal de cartier să se afirme incepând cu 24 septembrie şi până la 23 octombrie. Jucătorii trebuie să aibă vârste cuprinse între 18-35 de ani şi să aparţină sectorului în care se înscriu.

Weekend-ul acesta va avea loc etapa municipală, deci finala cupei. Vezi aici clasamentul echipelor în semifinală!

 

FILM

Premiere

Weekend-ul acesta debutează cu două premiere de film: o peliculă thriller despre misterele ce se ascund în spatele unei case recent achiziţionate de un editor new-torkez şi familia sa, şi un documentar-animaţie premiat la Locarno, despre tragicul sfârşit al unui român condamnat la închisoare în Polonia pentru un delict nesăvârşit.

1. Casa de vis (Dreamhouse) cu: Daniel Craig, Naomi Watts, Rachel Weisz

2. Crulic – drumul spre dincolo narat de Vlad Ivanov şi Jamie Sives

 

EVENIMENTE

1. Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber-etapa Bucureşti, 21-23 octombrie

Un regal al bucătăriei autohtone şi internaţionale se pregăteşte bucureştenilor la sfârşit de săptămână. Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber va avea loc în perioada 21-23 octombrie în Plaza România.

Pe lângă maeştrii bucătari români, vor fi prezenţi invitaţii speciali: Charlie Fadida (căpitan al echipei olimpice a Israelului), Elena Schramko (organizatoarea Cupei Kremlinului), Guido Debono (preşedintele Asociaţiei Bucătarilor din Malta), Hay Schwartz (preşedintele Asociaţiei Bucătarilor din Israel), Spyros Dimitriou (consultant gastronomic), Reuven Harel (preşedintele de onoare al Asociaţiei Bucătarilor din Israel), Jyrki Yli-Uotila (preşedinte Eurotoques Finlanda), Thomas Gugler (Vice-Preşedinte al Asociaţiei Bucătarilor din Arabia Saudită).  Vezi probele din concurs şi alte informatii aici!

2. Concert Ten Years After, 23 octombrie, Bucureşti

Pe 23 octombrie, începând cu ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti, va concerta trupa blues-rock din anii ’60-’70 “Ten Years After”.

Formaţia este renumită în întreaga lume ca fiind unul dintre grupurile din elita mondială a muzicii rock, iar melodiile `I'm Going Home`, `Hear Me Calling`, `I’ love to change the world`, `Good Morning Little School Girl` şi `Love like a man`, care au propulsat-o în topurile din întreaga lumea, fac de fiecare dată deliciul fanilor. În închiderea concertului, trupa RIFF va interpreta piese rock autohtone. Intră aici pentru informaţii despre bilete şi concert.

3. Comedy Cluj ediţia a III-a 2011, 21 octombrie, Cluj

Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj revine vineri, 21 octombrie cu aproape 100 de filme, sesiuni de stand-up comedy, workshop-uri, discuţii cu invitaţi la lumea filmului şi o grămadă de surprize.

Vezi aici programul festivalului în acest weekend!

4. Târgul de carte Kilipirim 2011, 21-23 octombrie, Bucureşti

Sfârşitul de săptămână anunţă discounturi incredibile la cărţi pentru pasionaţii de lectură. Târgul de carte Kilipirim revine pentru a 13-a oară la Sala Dalles Din Bucureşti, pe 21 octombrie, cu oferte tentante de cărţi recent apărute şi ediţii de colecţie.

Oferta editurilor va cuprinde în jur de 10.000 de titluri din toate domeniile de interes, best-sellers şi cărţi specializare. În plus, organizatorii pun la bătaie trei burse de studiu marca “Fundaţia Calea Victoriei”, obţinute prin tragere la sorţi. Program de vizitare: 10.00- 20.00.

5. Târg universitar RIUF, 22-23, 25 octombrie, Cluj-Napoca, Bucureşti

Viitori studenţi pot încerca experienţa universitară din afară zilele acestea - la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Târgul universitar RIUF aduce oferte de la facultăţile din Marea Britanie, Franta, Belgia, Elveţia şi alte părţi ale globului pe 22-23 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti şi pe 25 octombrie la Cluj.

Mai mult, reprezentanţii facultăţilor le stau la dispoziţie vizitatorilor pentru discuţii despre viaţa în campus şi detalii privind programa de studii la nivel de licenţă, master şi MBA.

Află programul evenimentului şi numele expozanţilor aici!


 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează