ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA / ROMANIA - SLOVENIA 2-0

18000 de spectatori

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2007 00:00

Pina la urma timisorenii au facut o atmosfera frumoasa, dar n-au cumparat toate biletele puse in vinzare, adica 27.000. Banatul n-a mai fost fruncea de alta data. Scandalul
dintre patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu, si sefii FRF, Mircea Sandu si Ionut Lupescu, pe tema preturilor biletelor si a palmaresului clubului viola a viciat atmosfera meciului cu Slovenia. Portile arenei "Dan Palitinisanu" au fost deschise la ora 17:00, cu patru ceasuri inaintea inceperii partidei, dar agitatia s-a stirnit abia pe la sapte. Nu cine stie ce insa. Grupuri razlete, care si-au pierdut timpul in cortul sponsorului Bergenbier la un mic si o bere fara alcool. Probabil Mircea Sandu si Ionut Lupescu au sughitat intruna la cit de pomeniti au fost in discutiile referitoare la preturile piperate ale tichetelor.

Sosire in anonimat
Apropo de bilete, vinzatorii ambulanti somau cu teancurile pe masa. Au ramas cu miile cele de 100 de la lei la tribuna I si a II-a. Asta, spre bucuria bisnitarilor care roiau nestingheriti in jurul stadionului sub privirile impasibile ale polististilor si ofereau "peluze" la 40 de lei, in conditiile in care oficial costau 25 de lei, iar in "buza" meciului speculantii au lasat sub plafon preturile.

Cind au intrat sa inspecteze gazonul, in jurul orei 19:00, "tricolorii" n-au mai avut parte de primirea efervescenta de la marile meciuri. In tribune, daca se strinsesera citeva zeci de fani. Suporterii nu s-au inghesuit nici macar la sosirea autocarului la vestiare, in timp ce la Celje romanii din diaspora s-au calcat pe picioare sa-i vada pe Mutu si compania cind au ajuns la "Arena Petrol".

FRF a gasit ce-a cautat
Tribunele erau pe jumatate goale cind a sosit la oficiala directorul general al FRF, Ionut Lupescu, iar pina la meci mai erau 60 de minute. A inghitit in sec si spera intr-o minune. A zis mersi ca n-a fost observat si n-a avut parte de o intimpinare ostila. Atmosfera s-a mai incins cit de cit in momentul in care "tricolorii" au iesit la incalzire. Circa 10.000 de oamenii colorati in galben i-au ovationat pe baieti, apoi si-au pastrat fortele pentru meci. Pina la urma, s-au strins vreo 20.000 de suflete. Cu toata polemica de dinaintea acestui meci, banatenii au fost la inaltime.


7 iunie 2007

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează