SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP AL AUSTRIEI

FORMULA 1 // Max Verstappen câștigă Marele Premiu al Austriei » Lewis Hamilton abandonează și cade de pe primul loc la general

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2018 17:25

Max Verstappen (20 de ani), pilotul celor de la Red Bull Racing, s-a impus în Marele Premiu al Austriei. Mercedes a avut o zi catastrofală, ambii piloți abandonând. 

Ferrari este marea câștigătoare a zilei. Kimi Raikkonen a terminat pe poziția secundă, în timp ce Sebastien Vettel a completat podiumul și a trecut în fruntea clasamentului general al piloților. 

Cu doar 5 tururi de circuit rămase până la final, Lewis Hamilton a fost forțat să abandoneze din cauza unor probleme tehnice. Nici colegul lui, Valtteri Bottas, nu a fost mai norocos. A avut o problemă tehnică în turul 15 și a părăsit cursa.

33
de curse consecutive fără abandon avea Lewis Hamilton până astăzi 

Daniel Ricciardo, al 3-lea în clasamentul general, a avut parte de un accident și a abandonat în turul 56, chiar în ziua în care împlinea 29 de ani. 

clasamentul piloților

top10

clasamentul constructorilor

top

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lionforever
lionforever  •  01 Iulie 2018, 22:31

Cand barbosu face dreptate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează