ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

CS:GO. Una dintre cele mai importante echipe a realizat un transfer de răsunet! Pe cine a adus după plecarea lui Twistzz

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 11:46 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 12:39

Un veteran al circuitului și expert în CS: GO vine să completeze echipa Team Liquid.

Susținătorii uneia din cele mai importante grupări de esports au motive de bucurie. Gabriel „FalleN” Toledo va face parte din echipa de CS:GO a grupării. Liquid rămăsese descoperită după plecarea bruscă a lui Twistzz, care a lăsat un gol în echipă. Însă responsabilii grupării s-au mișcat repede și au dat o lovitură. 

FalleN este activ în circuitul CS din 2005

FalleN este un veteran al circuitului. Brazilianul activează în CS încă din 2005 ( a evoluat și în Source) La 29 de ani a activat  și condus echipe ca MiBR, SK gaming sau Luminosity. 

Plecarea lui Twistzz, anunțată chiar înainte de Crăciun, a surprins pe toată lumea. Dar acum fanii pot sta liniștiți. Liquid a rezolvat problema chiar înainte de BLAST Premiere Global Final, super turneul care începe pe 19 ianuarie. 

Citește mai multe știri din eSports: 

La final de 2020, Forbes a realizat topul celor mai valoroase organizații de esports

Veste mare pentru fanii FIFA 21 » Încă 3 legende pot fi obținute printr-o provocare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close