ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // Liverpool - Manchester United continuă pe consolă: un star al „diavolilor” se va duela cu un celebru gamer fan Liverpool

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 12:43

FIFA20 // Marcus Rashford, starul lui Manchester United, se va duela cu unul din cei mai buni jucători de FIFA20, într-o campanie care promovează gândirea pozitivă în gaming și esport.  

Campania este gândită de UNICEF, în colaborare cu echipa de esports Fnatic. Pe 23 ianuarie, fotbalul real și cel virtual își vor da mâna în cadrul unui meci special, care va arunca față în față două dintre marile speranțe ale celor două discipline.  

La 22 ani, Rashford este noua vedetă a celor de la Manchester United și marea speranță a fotbalului englez. Totodată, atacantul este și un mare fan FIFA și de aceea a acceptat provocarea de a da piept cu compatriotul său, Tekkz, jucătorul de esports care a dominat campionatul de FIFA din Anglia.

Meciul va fi cu atât mai interesant cu cât Tekkz este un înfocat susținător al lui Liverpool, rivala lui United, pe care a și reprezentat-o în campionat. Așa că aproape sigur vor sări scântei. 

Vezi și: 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează