FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - STEAUA, AZI 20:30, TV DIGI SPORT, TV DOLCE SPORT, LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO + FOTO EXCLUSIV » Bișnițarii ies în pierdere în urma meciului Dinamo- Steaua » Vând bilete mai ieftin decât prețurile oficiale

FOTO: GAZETA SPORTURILOR +1   FOTO
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2016 12:28

Suporterii dinamoviști nu s-au înghesuit să cumpere bilete pentru meciul cu Steaua din această seară, până acum fiind vândute puțin peste opt mii de bilete.

De interesul scăzut al suporterilor au fost luați prin surprindere și bișnițarii, care sperau că meciul cu Steaua le poate aduce o rețetă financiară profitabilă.

Reporterii GSP.ro au filmat un bișnițar care încerca să vândă bilete la casele din fața stadionului din "Ștefan cel Mare."

 

Speculantul avea 15 invitații în zona VIP 2 și mai multe bilete la tribuna a doua.

Acesta vindea biletele de la VIP cu 50 lei, deși prețul oficial al tichetelor în acea zonă a stadionului era de 70 lei, în timp ce tichetele de la tribuna a doua erau oferite spre vânzare cu doar 15 lei. 

  • Duelul dintre Dinamo și Steaua se va disputa în această seară, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1337094979644465
Seraphima Eşanu  •  22 Decembrie 2016, 17:16

Mai rau e ca gsp le face reclama bisnitarilor...ele vin de la club gratis ...si fiind mai ieftine decat la casa, tu cum aflai daca nu de pe gsp...e un ciclu la care presa a fost mereu partasa...si nu doar cu biletele (asta-i frectie la picior de lemn) ma refer la toate blaturile si faptele de coruptie in care presa are rolul sau . RUSINE presei din ROMANIA...cand se va trage linie....veti fi in aceiasi oala cu cei care ii " anchetati" ...SARBATORI FERICITE CAINILOR , si tuturor orataniilor !!!!

adrian_riga
adrian_riga  •  22 Decembrie 2016, 17:01

penibili si marii reporteri ai gazetei. aia nu ies in nicio pierdere. le au gratis! de la jucatori, de la oameni din conducere etc.

amicu
amicu  •  22 Decembrie 2016, 15:40
Postat de neacaisa pe 22 Decembrie 2016, 14:43

stati linistiti ca astia au bilete gratis, primite pe sub mana. la steaua sunt meci de meci indivizi care dau bilete sub pretul de la casa.

Asa zic si eu. Asa se intampla si la meciurile nationalei cand puteai sa iti iei un nr limitat si ei aveau cu sutele. Le mai si vindeau sub nasul jandarmeriei si a politiei. Tara de bisnitari si speculanti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează