FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA GIURGIU - VIITORUL 1-2 //

ASTRA - VIITORUL 1-2 // Denis Alibec, DĂRÂMAT după finala Cupei: „Am făcut ruptură, așa pățesc mereu, mă accidentez în meciuri importante”

Denis Alibec
Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 22:39

Denis Alibec a privit deznădăjduit, după margine, cum Astra pierde finala Cupei României cu Viitorul, 1-2 deși giurgiuvenii conduseseră cu 1-0. 

„Am luat goluri pe greșeli copilărești. Am exersat fazele fixe la antrenament, dar aceasta este viața. Trebuie să felicităm Viitorul și să mergem mai departe. Am făcut ruptură, așa pățesc mereu, mă accidentez în meciuri importante. E greu să joci cu Viitorul cu om în minus, cei de acolo știu să joace fotbal”, a spus Denis Alibec, la Look Sport.  

Denis Alibec, cel care deschisese scorul printr-un gol superb din lovitură liberă, n-a putut rămâne pe teren decât 70 de minute. Chinuit de dureri în zona inghinală după un sprint susținut, vârful Astrei nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit de antrenorul Costel Enache cu Silviu Balaure.

Cel mai probabil, vârful Astrei Giurgiu a suferit o întindere musculară. Accidentarea a fost greu de digerat pentru Alibec, care a părăsit terenul deznădăjduit, cu ochii în lacrimi.

 

Suntem live! Cupa e la Ovidiu și CSU Craiova merge în Europa. Costin Ștucan și Alin Buzărin analizează partida de la Ploiești la GSP LIVE. Rămâneți alături de noi pentru cele mai noi reacții de la stadion. Scrie-ne în comentarii și noi îți citim părerea în direct!

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Sâmbătă, 25 mai 2019

Citește AICI cronica meciului Astra - Viitorul 1-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cneius
cneius  •  26 Mai 2019, 08:17

Normal ca te rupi in meciurile importante, acolo chiar trebuie sa tragi tare si sa alergi iar corpul, bineinteles, cedeaza...

138672209828437
Gelu Oanca  •  26 Mai 2019, 08:12

Are numai figuri in cap, ruptura este lipsa de pregatire corespunzatoare,

1615275382087697
Yuri Firsov  •  26 Mai 2019, 07:35

A FACUT RUPTURA DIN DOUA MOTIVE 1)PREPARATOR FIZIC ""SLAB"" 2)NU SE ANTRENEAZA CORESPUNZATOR -RESTUL SUNT ...""POVESTI""!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează