FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - VIITORUL 1-2

ASTRA - VIITORUL 1-2 // Eric de Oliveira a plâns în direct după ce a adus Cupa Viitorului: „Dumnezeu mi-a răsplătit munca de 12 ani”

foto: captură TV Digi Sport +3   FOTO
foto: captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 22:45

Eric de Oliveira, 33 de ani, brazilianul Viitorului, a tranșat finala Cupei României cu Astra Giurgiu, reușind golul de 2-1 din prelungirile întâlnirii. 

La final, Eric a oferit momente de-a dreptul emoționante. A izbucnit în plâns imediat după fluierul final al lui Radu Petrescu, starea sa emotivă persitând și în timpul interviului acordat pe teren celor de la TV Digi Sport. 

„Sunt de 12 ani în România, mi-am propus să fiu un fotbalist mare și să iau trofee. Din fericire, Dumnezeu m-a răsplătit pentru această seară, după o muncă de 12 ani. Eu n-am făcut nimic, băieții au alergat și au muncit și e meritul lor.  Merită din plin acești jucători acest trofeu!”

Eric de Oliveira și-a început cariera în România, la Gaz Metan. Brazilianul a mai jucat în campionatul autohton la Pandurii și Viitorul, însă abia azi reușește să-și adjudece primul său trofeu la un club din România.

226 de meciuria strâns Eric în toate competițiile din România, la Gaz Metan, Pandurii și Viitorul

În plus, brazilianul e la un pas să devină cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. Are 59 de goluri și se apropie periculos de Wesley, fostul atacant al lui FC Vaslui și CSMS Iași. 

 

Suntem live! Cupa e la Ovidiu și CSU Craiova merge în Europa. Costin Ștucan și Alin Buzărin analizează partida de la Ploiești la GSP LIVE. Rămâneți alături de noi pentru cele mai noi reacții de la stadion. Scrie-ne în comentarii și noi îți citim părerea în direct!

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Sâmbătă, 25 mai 2019

TOPUL CELOR MAI BUNI MARCATORI STRĂINI ÎN LIGA 1

Wesley da Silva 64 de goluri
Eric de Oliveira 59
Bojan Golubovic 55
Harlem Gnohere 52
Pantelis Kapetanos 48

Citește AICI cronica meciului Astra - Viitorul 1-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
remarque
remarque  •  26 Mai 2019, 11:25
Postat de dinamo_fan pe 25 Mai 2019, 23:41

Eric asta daca se ocupa de partea fizica, era un jucator de echipa mare din Europa. talent are cu carul, jocul il stie, cand sa dea pasa, cand sa traga, protejeaza bine. marea performanta insa cere sacrificii.

Partea fizica e corelata cu partea mentala. De aceea nu se ocupa de partea fizica pentru ca nu e ok partea mentala. :P

fairplayromania
fairplayromania  •  26 Mai 2019, 04:31

Are 10 clase peste Alibec, Stanciu, Man si restul galacticilor mioritici....

raikkonen79
raikkonen79  •  26 Mai 2019, 00:10
Postat de dinamo_fan pe 25 Mai 2019, 23:41

Eric asta daca se ocupa de partea fizica, era un jucator de echipa mare din Europa. talent are cu carul, jocul il stie, cand sa dea pasa, cand sa traga, protejeaza bine. marea performanta insa cere sacrificii.

Iti dai seama ca sunt cu carul ca el prin Brazilia. Undeva trebuie sa se faca diferenta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează