FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - VIITORUL

ASTRA - VIITORUL // 10 informații inedite de la Ploiești: de la mesajul de adio al lui Băluță la scouterii veniți pentru Ianis

Astra - Viitorul // FOTO: Cristi Preda
Astra - Viitorul // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 25 mai 2019 20:51

Astra Giurgiu și Viitorul se înfruntă în finala Cupei României, care se defășoară la Ploiești, pe Stadionul „Ilie Oană”.

Mai jos sunt 10 informații inedite petrecute înaintea sau în timpul finalei: 

1. Lovitura de start a meciului a fost dată de căpitanul echipei naționale de nevăzători ai României, acesta fiind însoțit de Mirel Rădoi. Echipa noastră va juca la Euro 2019.

2. Iubita lui Denis Drăguș, Vanessa, a preferat să vină la meci împreună cu cățelul cuplului, pe care l-a îmbrăcat cu tricoul și cu numărul atacantului.

3. Din vară sunt șanse mari ca Gică Popescu să devină oficialul Viitorului. Hagi insistă de mai mulți ani să devină președintele echipei de pe litoral.

4. 265.000 de euro va primi din partea FRF câștigătoarea ediției din acest a Cupei României. În conturile finalistei vor intra doar 75.000 de euro.

5. Ianis Hagi este urmărit de scouteri din Spania, Italia și Belgia. În acest moment pe masa Viitorului există mai multe oferte tentante pentru mijlocaș.

6. Ioan Niculae, patronul Astrei și-a făcut apariția la stadion cu o mașină de lux! Un Rolls Royce, în valoare de 400.000 de euro.

7. Oficialii celor de la Astra au pus la dispoziția suporterilor transport gratuit de la Giurgiu la Ploiești. Fanii și-au plătit doar biletul de acces, 15 lei la peluză.

8. Pentru Tudor Băluță este ultimul meci oficial în tricoul Viitorului. Fundașul a transmis un mesaj colegilor în vestiar înainte de joc, înainte de plecarea la Brighton.

9. Cosmin Contra a fost ambasadorul finalei din acest an, iar înainte de fluierul de start a prezentat în fața publicului de pe stadion. Ploieștenii l-au aplaudat neuitând că a adus Cupa în oraș în 2013.

10. La meciul din această seară va exista control anti-doping. Au fost aleși câte doi jucători de la fiecare echipă. Acesta este un proiect al Agenției Naționale Anti Doping, în colaborare cu cei de la FRF. Costurile au fost suportate în mod egal.

 

AICI ai toate informațiile de la finala Cupei dintre Astra și Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează