FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - VIITORUL

ASTRA - VIITORUL // FOTO + VIDEO Asistență impresionantă pe stadionul „Ilie Oană” » Imagini cu suporterii celor două finaliste

Astra - Viitorul // FOTO: Cristi Preda +4   FOTO
Astra - Viitorul // FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat sambata, 25 mai 2019 20:33

ASTRA - VIITORUL // Zi perfectă pentru fotbal la Ploiești, acolo unde Astra Giurgiu și Viitorul se luptă în cea de-a 81-a finală a Cupei României. 

Desfășurată pe teren neutru, dar nu în București, așa cum s-a întâmplat frecvent după inaugurarea Național Arena din 2011, partida a stârnit un interes nebănuit din partea fanilor ploieșteni. 

La ora meciului, aproximativ 12.500 de spectatori au populat tribunele Stadionului „Ilie Oană”, o asistență rar întâlnită inclusiv la meciurile Petrolului din acest sezon al ligii secunde.

Pe lângă localnicii care au umplut până la refuz cele două tribune, cele două echipe au fost încurajate și de suporterii aflați în cele două peluze ale stadionului. Mai multe imagini cu susținătorii Viitorului și ai Astrei, în galeria foto de mai jos:

astra viitorul 9

E a doua finală de Cupă pe care cocheta arenă din Prahova o găzduiește. În 2017, tot la Ploiești, FC Voluntari o învingea pe Astra Giurgiu, 5-3, după executarea loviturilor de departajare. 

Momentul intonării imnului național:

AICI ai toate informațiile de la finala Cupei dintre Astra și Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează