FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - VIITORUL

ASTRA - VIITORUL VIDEO EXCLUSIV // Gică Popescu ar putea ajunge la Viitorul din sezonul viitor! „Baciul” și soția sa, alături de Hagi la finala Cupei + ce alte vedete au venit la meci

Gică Popescu și Luminița Popescu susțin Viitorul la finala Cupei
Gică Popescu și Luminița Popescu susțin Viitorul la finala Cupei

Articol de - Publicat sambata, 25 mai 2019 19:29

Finala Cupei dintre Astra Giurgiu și Viitorul atrage la stadion și numeroase personalități importante din fotbalul românesc.

Cu aproximativ o oră înainte de startul confruntării de la Ploiești, la stadion și-au făcut apariție Gică Popescu, însoțit de soția sa, dar și Marilena Hagi, soția lui Gică Hagi și mama lui Ianis Hagi, cel mai valoros jucător din echipa Viitorului.

Luminița Popescu, soția „Baciului”, a venit îmbrăcată într-un tricou cu Viitorul, care pe spate avea inscripționat numele lui Ianis Hagi. 

 

Conform surselor GSP.ro, apariția familiei Popescu în preajma echipei lui Hagi nu e una întâmplătoare. Se vehiculează intens că Gică Popescu ar putea ajunge într-o funcție administrativă din sezonul viitor la echipa lui Hagi. 

Răzvan Marin își susține foștii colegi

Ulterior, cu 30 de minute înaintea fluierului de start, la stadion a sosit și Răzvan Marin, fostul jucător al Viitorului, cel care din această vară va face pasul către Ajax Amsterdam.

Fiul lui Petre Marin a rămas în relații bune cu jucătorii de la Viitorul, pe care a promis că va veni să-i susțină la finala cu Astra.

AICI ai toate informațiile de la finala Cupei dintre Astra și Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ioan1964
ioan1964  •  25 Mai 2019, 20:56

pot veni toti cumnatii si toate ajutoarele aici ma refer si la arbitrii care de cele mai multe ori i-au impins de la spate si le-au dat 11m la cea mai mica atingere, ca Viitorul inca este o echipa modesta ca si antrenorul sau! ASTRA va castiga la pas FINALA CUPEI ROMANIEI! P.S.Cea de la under 19 deja au pierdut-o in dauna CFR-ului din CLUJ-NAPOCA! HAI ASTRA ,HAI ALIBEC arata-le ce poti!

knuty
knuty  •  25 Mai 2019, 20:58

Baciul ..adica PUSCARIASUL!!!!Cand l-au prins ca a furat el a zis" ma duc repede sa dau banii inapoi.......

lapusneanul
lapusneanul  •  25 Mai 2019, 20:12

conform surselor userilor, gazetarul spiruharetist habar nu are ca gica popescu si hagi sr. sunt cumnati...hahaha

Vezi toate comentariile (3)
Comentează