FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anamaria Prodan le propune italienilor un nume de la FCSB: „E mai bun decât Dennis Man!”

Anamaria Prodan / Sursă foto: GSP +29   FOTO
Anamaria Prodan / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 22:13 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 22:23

Anamaria Prodan (48 de ani) le-a spus jurnaliștilor italieni că Ianis Stoica, puștiul de 18 ani al celor de la FCSB, e mai talentat chiar și decât Dennis Man, fotbalistul pe care Parma l-a achiziționat la începutul anului cu 11 milioane de euro.

În interviul acordat presei din Italia, Anamaria Prodan nu a vorbit doar despre intenția sa de a investi la un club din Peninsulă

Agentul a oferit detalii și despre piața de jucători din România, înaintându-le un nume italienilor: cel al lui Ianis Stoica, fotbalistul care a fost deja curtat de Bologna, conform unor dezvăluiri făcute la GSP Live. Anamaria Prodan îl impresariază pe fiul lui Pompiliu Stoica.

Anamaria Prodan vrea să cumpere un club de fotbal din Italia: „Ne-ar plăcea, fotbalul italian este extraordinar” » Care sunt grupările vizate
ITALIA
Anamaria Prodan vrea să cumpere un club de fotbal din Italia: „Ne-ar plăcea, fotbalul italian este extraordinar” » Care sunt grupările vizate

Anamaria Prodan: „Ianis Stoica e mai bun decât Dennis Man”

Ianis Stoica este un tânăr jucător care va ajunge departe, e mai bun decât Dennis Man”, a declarat cunoscutul impresar, conform tuttomercatoweb.com.

Ianis Stoica, principalul jucător U21 al celor de la FCSB în ultimele luni, a înscris 5 goluri în actualul sezon. Trei reușite au venit în Liga 1, marcând și o „dublă” în victoria cu CS Hunedoara, din Cupa României. Evoluțiile puștiului au atras atenția inclusiv în străinătate, acesta intrând și pe lista celor de la Galatasaray. 

CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
+25 FOTO

Cristian Cernodolea: „Ianis Stoica a avut o ofertă de la Bologna”

Ianis Stoica (18 ani), atacantul care a impresionat în acest sezon la FCSB, a fost curtat de italienii de la Bolgona. Avocatul sportiv Cristian Cernodolea a dezvăluit la GSP Live că roș-albaștrii au refuzat propunerea italienilor, care voiau să-l împrumute, iar mai apoi să achite 1,5 milioane de euro în schimbul fiului lui Pompiliu Stoica.

„Înainte să dea gol de UTA, am avut o ofertă de împrumut de la o echipă de Serie A, împrumut cu opțiune de cumpărare la sfârșitul primului an cu 1,5 milioane de euro. Este vorba despre Bologna. Nu s-a concretizat, cei de la FCSB n-au vrut să-i dea drumul. Unul dintre scouterii cu care lucrez l-a văzut înainte să ajungă la prima echipă a lui FCSB. Poate face pasul la o echipă mare. 

Dacă își va continua creșterea, cred că va avea o șansă să se transfere. Ascensiunea lui nu e întâmplătoare”, a declarat Cernodolea. În continuare, Cristian Cernodolea a enunțat una dintre principalele calități ale lui Ianis Stoica, remarcată și de scouterii italieni cu care a discutat 

„Din Italia, s-a spus despre Stoica faptul că ar avea «cattiveria», adică acea răutate. De multe ori, un jucător care are determinare, răutate poate ajunge mai sus decât unul mai talentat decât el”, a declarat Cristian Cernodolea, la GSP Live.

Citește și alte știri de actualitate:

Anamaria Prodan vrea să cumpere un club de fotbal din Italia: „Ne-ar plăcea, fotbalul italian este extraordinar” » Care sunt grupările vizate

FOTO Dezastru după pauză! România U21 se scufundă în Italia, într-un meci în care am condus cu 2-0 » Încă o lecție de fotbal primită de la italieni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
George
George  •  17 Noiembrie 2021, 18:42

Bai, vedeti si in poza asta in care este imbracata in galben, cat arata de batrana dna. anamaria ? Cred ca Laurentiu ( viitorul fost sot ) a vazut mai bine cum arata dna. de imbatranita si nu mai vrea sa stea cu ea, zic eu. Saracul de el.......il inteleg.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  17 Noiembrie 2021, 14:36

S-o fi impacat cu Becali-de a inceput ea iar cu„gogosile”?

adrianna.
adrianna.  •  17 Noiembrie 2021, 10:39

Cat trebuie sa o mai promovati? Ajunge!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează