FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSM REȘIȚA - CRAIOVA 0-1

CSM REȘIȚA - CRAIOVA 0-1 // Victor Pițurcă: „Cupa s-a mai câștigat, pe mine mă interesează campionatul”

Articol de - Publicat joi, 26 septembrie 2019 18:23

Victor Pițurcă (63 de ani), antrenorul Craiovei, i-a anunțat pe fanii olteni la sfârșitul victoriei cu Reșița din Cupa României, scor 1-0, că obiectivul echipei este campionatul.

Pițurcă a fost satisfăcut de victoria Craiovei în 16-imile Cupei cu CSM Reșița, s-a declarat supărat de situația terenului de pe  „Oblemenco", care face în continuare victime, și a spus că microbiștii din oraș sunt liberi să susțină fie echipa lui, fie pe cea a lui Adrian Mititelu.

Managerul „juveților" a spus că se va întâlni cu oficialitățile locale și cu cei responsabili de înlocuirea gazonului pentru a urgenta această „acțiune”.

„Nu am avut un istoric deosebit în meciul cu Reșița. Mi-a plăcut ceea ce am văzut la adversari, fiindcă au încercat tot timpul să joace mingea, de aceea merită felicitări și antrenorul bănățenilor, și Cristi Bobar care a făcut o muncă extraordinară acolo. Le urez succes reșițenilor, mai ales că, în general, oamenii de acolo țin cu Universitatea Craiova.  

Pe mine mă interesează în mod special campionatul, nu Cupa, eu campionatul îmi doresc. Cupa s-a mai câștigat la Craiova.  

Stadionul cred că va fi plin și cu Viitorul, cum a fost și cu FCSB. Suporterii vin când vor ei și unde vor ei, au libertate deplină să vadă orice echipă. A jucat Universitatea cu o echipă din liga a doua, poate nu au fost suporteri mulți la meci, dar sigur vor fi mai mulți luni", a spus Pițurcă la sfârșitul jocului.

VEZI ȘI:

Regulamentul FRF e ambiguu în cazul FC Botoșani - CFR Cluj » Articolele din ROAF se contrazic + FRF trebuie să se autosesizeze

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1917554465234186
Silviu Nick  •  27 Septembrie 2019, 09:25

Hai Piți !!! Suntem cu tine, cel mai bun antrenor din Liga 1.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  27 Septembrie 2019, 08:38

Oamenii de la resita, in general NU tin cu Craiova, de fapt cred ca mai nimeni pe acolo nu tine cu Craiova, 90% tin cu Steaua(sau FCSB acum). Nu stiu despre ce munca extraordinara vorbeste Pitzi, a celor de la Resita, e mai degraba o munca ordinara, si atat, totusi e vorba de un oras cenusiu in mare declin demografic, social si economic. Munca extraordinara s-a facut in '97 cand s-a promovat in prima liga, cu un buget minuscul, si in '98 cand s-a terminat pe locul 7 in prima liga, datorita acelei promovari, Chivu a jucat in prima liga de la 17 ani, iar dupa un an, avea sa fie transferat la Craiova si dupa inca un an la Ajax.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close