Comentarii (164)
creeperno  •  18 Iulie 2020, 23:38

Putea sa bata si cu 10-0 dar tot degeaba. Regulamentul e regulament iar frf va avea multi bani de platit clubului dinamo

Dumitru Florin  •  18 Iulie 2020, 20:10

In mod clar, FCSB a "gresit" jucand cu Vlad acel meci pe care l-a castigat cu 3 - 0 in fata celor de la Dinamo! Nu trebuia sa-l bage in teren nici pe Vlad, nici vreun al portar. Dinamo nu a avut nici macar un sut cat de cat periculos pe spatiul portii atunci! Dincolo de gluma insa, aceasta insistenta a fantomelor de la Dinamo, de a "cuceri" o calificare total nemeritata, este absolut "de rasul curcilor". Hai, daca era un 1 - 1 sau macar o infrangere la un gol diferenta, parca mai mergea. Dar la 0 - 4 intr-o "dubla",..Plus ca sa vrei in Europa de pe ultimul loc al clasamentului provoci hohote pe tot Continentul! Iar acum una peste alta, vazand ca fotbalistic nu mai fac deloc fata, vor si "inghetarea" clasamentului!?!

Stoica Ionel  •  18 Iulie 2020, 16:47

La scorul la care ati pierdut, nu va este rusine sa vb de calificare la masa verde? La situatia in care ati gestionat preventia impotriva coronavirusului, nu va este rusine sa mai amintiti de regulamente, cand va aflati cu un picior in liga 2?

robotzel  •  18 Iulie 2020, 16:47

Presupunem că va dadea FRF drept de a juca în finala. Nu acești cum sa o jucați și astfel o pierderi. Voi spuneți că nu puteți juca campionatul deci cum puteți juca cupa? Nu vedeți inepția voastră când refuzați să jucați in campionat? Adică puteți să jucați doar ce vă pasă? ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thirteen  •  18 Iulie 2020, 16:42

Bai Dinamovistilor comentatori si contestatari ...la voi problema e alta ,lasati cupa ca si asa nu aveati cu cine juca finala.Concentrativa atentia pe ramanera in liga 1 ca sunteti ca si in B.Aveti numai rautate in voi de aia va loveste karma.

arlechinul.gigist  •  18 Iulie 2020, 14:55

Respectarea UNUI REGULAMENT ESTE O OBLIGATIE< NU O VIRTUTE!! Voi fc5bistii sunteti atat *** , incat nu intelegeti ca actuala atitudine a FRF va afecteaza si echipa voastra de carton presat!....In viata, boieria si prostia se platesc!!..... In concluzie, pentru ca a gresit, fc5b trebuie acum SA PLATEASCA! In cazul de fata sa paraseasca cume e normal COMPETITIA PE CARE NU A RESPECTAT-O!! Fc5b OUT!! Frf face acum jocurile lui gigi becali in detrimentul fotbalului adevarat! FRF E ADEPTA FOTBALULUI DE CUMETRIE GIGIST!! Veti ajunge intr-o competitie (Cupa), PRIN FURT SI NEREGULI FLAGRANTE!! ,,, Puteti sa nu mai respectati nimic, nu-i asa?? FRF va va scoate mereu bazma curata!! Corectitudinea trebuie sa ne conduca pe toti!! ***, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_  •  18 Iulie 2020, 13:32
Postat de the7rock pe 18 Iulie 2020, 08:58

Statinasa sa ne intelegem. Sa o luam babeste. Deci Rinamo are de partea ei doua art din roaf, steaua are de partea ei doua articole din rd. Judecand excat dupa litera articolelor fiecare are dreptate. Roaf are articol care spunea ca se aplica cu “precadere” dar si rd are articol care spune ca “primeaza”. E clar ca la frf e harababura, dar stati asa. Daca fiecare are cate doua articole de partea lui, de ce dupa mintea voastra trebuie sa castige fc cateaua? Pe motiv ca roaful e mai recent decat rdul? Nu vi se pare cam putin? Pana la urma, rezultatul de pe teren mai conteaza? Asta nu se mai punea? *** Si nu am vazut sa-l prea solicite pe vlad in prima mansa, ca sa poti spune ca a fost vlad decisiv. Chiar asa nu sa mai satura cateii de cersit? Eu zic ca fiecare are de partea lui drtatea in cate un regulament, pai atunci e simplu. Primeaza latura sportiva, adica bobitele incadate de catei.

Ce chestie, aproape ca ai inteles. La FRF practica a fost ca mereu in noul regulament (oricare ar fi fost el) sa se introduca un articol in care sa se specifice ca respectivul act normativ are prioritate in caz de neconcordanta cu cele mai vechi. O chestie care nu mai necesita nici o confirmare, a se vedea articolele respective din reg diciplinar si ROAF. Cum ROaf E MAI NOU, speta pactic nu exista, evident ca Vlad era suspendat. De-aia becalizatii din comisie au cautat un artificiu ca sa nu se judece speta pe fond, ca acolo nu aveau cum s-o dea la intors. Au gasit un asa-zis artificiu (n-ar fi fost plangerea introdusa de cine trebuia). Ma mir ca n-au zis ca n-avea dosar cu sina si taxa de 3 lei platita fix la trezoreria sector 16. Evident ca asemenea "cadcadorii" tin doar in Romania, la TAS se va da verdictul in 2 timp si 3 miscari, speta e super-clara.

roja.azul  •  18 Iulie 2020, 13:06
Postat de florar pe 18 Iulie 2020, 12:58

Pai da Armata a actionat ca si Talpan acuma....Ei au luat de pe AFC in 2003 ce era valoros si au lasat AFC cu datoriile!!!!Si mai curios....desi Armata a spus ca AFC era in subordinea ei pentru datoriile AFC a fost anchetat Teia Sponte!!!----Se vede clar de ce o echipa departamentala nu poate concura cu privatii!!!!Ce privat a fost lasat sa ia valoarea dintr-o firma fara sa i se puna in carca si pasivele-datoriile?----Si nu este curios????Talpan revendica palmaresul AFC dar talpanistii de aici spun ca AFC-ul la favorizat pe Becali!!!!

http://www.fcsteaua.ro/afc-steaua-a-fost-membru-fondator-al-actualei-federatii-romane-de-fotbal-csa-steaua-n-a-fost-niciodata-membru-afiliat/

antisistem2  •  18 Iulie 2020, 13:06

plin de gigisti fara demnitate pe aici, si, desi am facut un pleonasm in toata splendoarea, nu regret nimic! :))

florar  •  18 Iulie 2020, 12:58
Postat de roja.azul pe 18 Iulie 2020, 12:49

Corect, becali nu a preluat decat activele pe noua societate! Nici el si nici armata nu au platit un leu! "Prin contractul de cesiune nr. 30/2003, SC FC Steaua Bucuresti SA prelua in mod gratuit o parte a drepturilor AFC Steaua, printre care drepturile de participare in Divizia A, drepturile federative asupra tuturor jucatorilor, toate contractele de publicitate, sponsorizare si drepturile de televizare. " Au obtinut tot, mai putin marca!

Pai da Armata a actionat ca si Talpan acuma....Ei au luat de pe AFC in 2003 ce era valoros si au lasat AFC cu datoriile!!!!Si mai curios....desi Armata a spus ca AFC era in subordinea ei pentru datoriile AFC a fost anchetat Teia Sponte!!!----Se vede clar de ce o echipa departamentala nu poate concura cu privatii!!!!Ce privat a fost lasat sa ia valoarea dintr-o firma fara sa i se puna in carca si pasivele-datoriile?----Si nu este curios????Talpan revendica palmaresul AFC dar talpanistii de aici spun ca AFC-ul la favorizat pe Becali!!!!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 17
Comentează