FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS TUNARI - CSU CRAIOVA 1-1

Bon, discurs furtunos după ce Craiova s-a făcut de râs la Tunari: „Jalnic, nu pot să cred așa ceva!”

Dragoș Bon
Dragoș Bon

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 20:10 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 20:38

Dragoș Bon (43 de ani), antrenorul interimar al Universității Craiova, a avut un discurs dur la finalul meciului de Cupă cu CS Tunari, încheiat la egalitate, 1-1.

La Tunari, pe un teren foarte rău, Craiova s-a făcut de râs. Formația cu pretenții de titlu a fost condusă de divizionara secundă vreme de 45 de minute, fiind salvată de la o rușine uriașă de golul lui Markovic din minutul 90.

La finalul meciului, antrenorul Dragoș Bon a avut un discurs dur, fiind vizibil iritat de condițiile de joc.

Omul de televiziune e șocat de banii plătiți de Gigi Becali: „Niciun șef de bancă nu câștigă cât Chiricheș. Nici măcar Mugur Isărescu!”
LIGA 1
Omul de televiziune e șocat de banii plătiți de Gigi Becali: „Niciun șef de bancă nu câștigă cât Chiricheș. Nici măcar Mugur Isărescu!”

Dragoș Bon a tunat după ce Craiova s-a făcut de râs la Tunari: „Jalnic, nu pot să cred așa ceva!”

„Este un rezultat care nu ne face cinste. Nu trebuie să ajungem în astfel de situații. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar eu cred că fotbalul este făcut pentru spectacol.

Nu vreau să pară ca o scuză, felicit echipa din Tunari pentru punct, dar dacă continuăm să jucăm pe astfel de stadioane... cred că suntem departe... e 2023, ne mai mirăm de ce nu avem progres în fotbalul românesc. E jalnic, deci nu pot să cred așa ceva!

Au întâlnit o echipă din Liga 1, într-o competiție importantă, de mare tradiție în fotbalul românesc, pe un astfel de teren...

Puteam face egal cu Tunariul și pe un teren bun, dar cred că ofeream altfel de spectacol. Cred că și pentru ei este dificil, trebuie găsite soluții ca jocurile să se desfășoare pe terenuri care să poată oferi spectacol.

Nu vreau să pară ca o scuză, dar integritatea jucătorilor este mai presus de orice. Borța a călcat strâmb, i-a fugit piciorul. Și Roguljic a fost aproape de o entorsă la încălzire”, a tunat Dragoș Bon la flash-interviu, la DigiSport.

Dragoș Bon: „Dacă nu ne trezim repede, este grav!”

Bon a analizat succint și meciul:

„Despre noi, e clar, continuăm să nu avem concentrare, să facem cadouri, să fim relaxați la finalizare. Dacă nu ne trezim cât mai repede, este grav.

Dacă vrem să mergem mai departe, trebuie să câștigăm următoarele două partide. Orice semieșec ar însemna în proporție mare ieșirea noastră din lupta pentru Cupă în acest sezon, ceea ce nu ne dorim”.

Tot din Cupa României: 

Căpitanul a fost eliminat stupid în Cupă, după două cartonașe în decurs a 3 minute!

Noul „principal” din acte al lui FCU, despre egalul chinuit scos cu Dinamo: „Am reglat situația la pauză”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  30 Septembrie 2023, 00:44
Postat de Nea.Marin pe 28 Septembrie 2023, 08:11

2013 papucare

Pacat ca avem titlurile castigate inainte de 91 (inclusiv cel din 91), voi aveti o promovare in liga 1

DON_JOSE
DON_JOSE  •  28 Septembrie 2023, 10:05
Postat de Eu2306 pe 27 Septembrie 2023, 22:19

Eu tare as vrea sa mearga nationala sa joace pe terenul din Tunari...ca vorba aia se poate :)))de ce nu?cum frf trimite cupa romaniei pe maidan, sa trimita si nationala tot pe maidan la calificarile pentru europene...

La indolența care ii caracterizează pe jucătorii noștri, cei de la Tunari ar fi scos rezultat bun si dacă ar fi jucat cu noi pe teren de biluard.

DON_JOSE
DON_JOSE  •  28 Septembrie 2023, 10:02

Să nu credeți că Mirel Radoi, Bergodi sau Reghe nu au vazut ce se întâmplă la echipă.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează