CUPA ROMANIEI  ·  VIITORUL

Gică Popescu se lasă greu convins să meargă la Viitorul: „Nu am terminat negocierile” » De cât timp se chinuie Gică Hagi să îl aducă

Gheorghe Popescu și Gheorghe Hagi
Gheorghe Popescu și Gheorghe Hagi

Duminica, 26 Mai 2019, 12:45

Gică Popescu (51 de ani) ar putea deveni președintele clubului Viitorul, patronat de către cumnatul său, Gheorghe Hagi (54 de ani).

La finalul meciului dintre FC Viitorul și Astra Giurgiu (2-1 în finala Cupei României), Gică Popescu a dezvăluit că Hagi se chinuie de trei ani să îl convingă să preia funcția de președinte al clubului său.

„De 3 ani de zile tot negociez cu Gică, de 3 ani încearcă să mă convingă să vin la Viitorul. Deocamdată nu am terminat negocierile. Eu nu trebuie să fiu oficial la Viitorul ca să lucrez în continuare cu Gică la acest proiect.

Ne vedem foarte mult, stăm foarte mult împreună, vorbim de fotbal, de Viitorul, de multe lucruri, nu trebuie neapărat să fiu oficial. Gică încearcă de foarte mult timp să mă convingă să fac acest pas, v-am spus că îmi doresc să mă întorc în fotbal, dar nu ştiu momentul când se va întâmpla acest lucru. Din moment ce Gică doreşte să mă convingă să fac pasul şi să lucrez alături de el, presupun că se gândeşte că Viitorul va fi mai puternică și cu mine”, a declarat Gică Popescu. 

Hagi spune că l-a convins

După ce a câștigat Cupa României, Gheorghe Hagi a spus, mai în glumă, mai în serios, că Gică Popescu va fi șeful său la Viitorul.

„Mai avem puțin, sperăm să-l convingem, eu cred că l-am convins. Gică Popescu va fi președintele echipei, adică șeful meu. Voi trece în fișa postului responsabilitățile lui. El trebuie să ia decizia finală. Încercăm să ne organizăm cât mai bine și să fortific”, a spus Hagi.

CITEȘTE ȘI:

Hagi, declarații TARI după finala Cupei: totul despre Ianis, Gică Popescu președinte și cum l-a „executat” pe Cojocaru la pauză

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Antonia e în top 10 cele mai frumoase femei din lume. Ce a putut sa spună Codin Maticiuc despre ea i-a lăsat mască pe toți

Libertatea

Comentarii (6)

niculaemoromete  •  26 Mai 2019, 16:42

Popescu nu are conținut Gică, uită-l până nu te-ngroapă!

Marcel Jeler  •  26 Mai 2019, 16:42

Doi ipocriți, cu Popescu vesnic candidat la sefii de tot felul , in prim plan !!!

zagna  •  26 Mai 2019, 14:11

Potoleste-te Hagi, Popescu este piaza-rea, pe ce pune mana se duce pe apa sambetei !

Vezi toate comentariile (6 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1