FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - VIITORUL 2-3

GSP LIVE / VIDEO Iureș la Sibiu, după eliminarea din Cupa României: „N-am respectat competiția!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 14:59

Teodor Birț, președintele lui Hermannstadt, s-a declarat foarte dezamăgit la GSP Live de jocul formației sale în „sferturile” Cupei României cu Viitorul, scor 2-3.


”Sunt foarte dezamăgit după meciul de ieri, duel pe care l-am pierdut pe mâna noastră. Nu ne-am dorit destul de mult să învingem și mă refer strict la cum s-au prezentat jucătorii. E o problemă de mentalitate. Jucătorul român are problema asta, când nu ești conectat 100% n-ai cum să învingi. Din punctul meu de vedere n-am respectat competiția, Cupa României. Toată lumea ia în brațe sintagma asta, «trebuie să ne salvăm de la retrogradare», iar asta nu e o mentalitate de învingător.

Mai ales într-un joc în care presiunea era pe Viitorul, nu pe noi, că ei au meci capital în weekend. Nu sunt supărat când pierd cu Craiova sau FCSB, dar într-un meci în care Gică Hagi a venit cu jumătate de echipă, n-aveam voie să picăm în capcana asta. Eu la începutul campionatului mi-am fixat două obiective: rămânerea în Liga 1 și să rejucăm finala Cupei. E o competiție care ne putea ajuta foarte mult, ar fi putut confirma că nu am ajuns din întâmplare în finală anul trecut”, a declarat Birț la GSP LIVE.

...despre stadionul din Sibiu: ”Să nu mai vorbim de stadion. Dacă aveam suporterii lângă noi poate că aveam 10 puncte în plus. E un an de sacrificiu, ne-am asumat treaba asta, de la mine până la ultimul jucător. Eu nu sunt nici constructor, nici primar la Sibiu, n-am nicio treabă cu stadionul. Dacă va fi să existe un stadion vom juca pe el, dacă nu, căutăm variante”

”Din punctul meu de vedere a fost o greșeală penalty-ul acordat în minutul 6 de central. Dar niciodată nu am susținut că cineva a greșit intenționat împotriva noastră” Teodor Birț, președinte Hermannstadt

...despre Hagi: ”M-aș bucura din tot sufletul ca Hagi să învingă. E mai mult decât antrenor, e un om care face mult prea mult, nimeni nu se poate compara cu el. E și antrenor, și manager, depune o muncă extraordinar”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
robby73
robby73  •  27 Februarie 2019, 18:15
Postat de whiteredarad pe 27 Februarie 2019, 16:39

Elegant discurs, din el lipseste doar recunoasterea ca si la penalty-ul acordat pentru Sibiu s-a procedat , la fel de ...incorect.

Corect! Îți dau dreptate! Ambele 11m au fost incorecte. Dar totuși, din punct de vedere psihologic, cam nasol să primești un 11m în minutul 3 sau 4 împotriva ta așa aiurea. Îți dă toată tactica peste cap și sa nu mai vorbim de moral.

sibman
sibman  •  27 Februarie 2019, 16:50
Postat de antalmihai pe 27 Februarie 2019, 16:41

ba frate, astia se pling ca nu se mai face stadionul ala, dar parca ar fi primii care trec prin asa ceva... Pai bai, ***, ziceti merci, ca la Craiova , a durat 3 ani, iar la voi unul! Ptiu!

*** esti ba, cu tot neamul tau de *** prosti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wba33
wba33  •  27 Februarie 2019, 16:44
Postat de antalmihai pe 27 Februarie 2019, 16:41

ba frate, astia se pling ca nu se mai face stadionul ala, dar parca ar fi primii care trec prin asa ceva... Pai bai, ***, ziceti merci, ca la Craiova , a durat 3 ani, iar la voi unul! Ptiu!

Bai ***, inainte sa jignesti de ce nu te documentezi ? Lumea se plange ca in 11 luni nu s-a putut nici macar renova o tribuna, daramite sa se construiasca ceva. Firma care trebuia sa renoveze tribuna care a ramas in picioare e aproape de faliment...de 11 luni trimit 2 oameni care lucreaza. Atat, 2. Au primit 4 amanari de la primarie si tot degeaba. Cand vor termina renovarea tribunei va mai dura 2 ani minim pana sa termine si constructia peluzelor si etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează