FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI - ASTRA 1-1, 5-3 DUPĂ PENALTY-URI

Jucătorii Astrei, monument de deznădejde după finala pierdută cu Voluntari: "E păcat că totul s-a terminat aici" » Atac al lui Ioniță II: "Meritam mai mult respect"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 mai 2017 23:47

Vizibil emoționat, Cristian Săpunaru și-a stăpânit cu greu lacrimile la sfârșitul finalei Cupei României, pierdută de Astra în fața lui FC Voluntari în urma executării loviturilor de departajare, 1-1, 5-3 d.p.

"E dureros să pierzi la loteria penalty-urilor. Am făcut niște greșeli care ne-au costat. Am intrat mai relaxați în repriza secundă, ne pare foarte rău.  

E păcat că totul s-a terminat aici pentru Astra. Vreau să mulțumesc tututor celor care au contribuit la performanțele incredibile reușite de noi în ultimii ani.

S-a format un grup extraordinar aici, e păcat că acum totul se destramă. Sper că la anul Astra va reuși să facă din nou performanță, ar fi păcat ca această echipă să dispară. 

Nu știu dacă voi rămâne, mai e mult până departe. Voi încerca să iau cea mai bună decizie pentru viitorul meu", a declarat Cristi Săpunaru, la TV Digi Sport.

"Jucătorii meritau statuie"

"Nu trebuie să facem o dramă din acest eșec. Tot ce putem face este să învățăm și să ieșim cu capul sus. Din păcate, nu am reușit să marcăm golul doi, gol care ar fi închis finala. 

Am ratat o ocazie bună, am făcut un meci bun și sper s-o țin tot așa. Ne-am fi dorit ca cei din conducere să fie alături de noi mai mult. N-a fost o comunicare atât de bună. Meritam mai mult respect, dar nu vreau să dau vina pe nimeni.

În condițiile pe care le-am avut, mulți jucători meritau statuie", a concluzionat Alexandru Ioniță II, marcatorul golului Astrei. 

"Vârsta își spune cuvântul. Am avut totuși privilegiul de a juca ultimul meci cu un trofeu pe masă. Am un sentiment de eliberare, de izbăvire,  acum voi petrece mai mult timp alături de familie. 

Le-am trăit pe toate în fotbal, dar sentimentele care mi-au rămas în suflet și m-au făcut să mă simt fotbalist au fost partidele din cupele europene, de exemplu victoria incredibilă reușită pe terenul lui West Ham, în fața a peste 70.000 de oameni, pe un stadion fantastic" Florin Lovin, care a disputat ultima partidă din carieră

FC Voluntari a câștigat Cupa României, după ce a învins-o în finală pe Astra, în urma executării loviturilor de departajare (DETALII, AICI)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
florin_99
florin_99  •  28 Mai 2017, 13:35

Scurte comentarii. 1. daca a ajuns un no name -Ionita II- sa ceara statui, Astra isi merita sfarsitul. Statuile sper sa fie facute din banii fara numar pe care i-a castigat nefacand nimic. 2. ma bucur mult cand se retrag sau dispar trisorii. Lovin a pacalit fotbalul prin tot ce a facut sau nu a facut. Odata cu forma buna a lui Seto, Lovin lustruia banca de rezerve. Fotbalistul care pasa doar cu latul si de-a latul terenului s-a retras - asta da stire! 3. infatuarea lui Sumudica(lacrimile au fost doar pentru camerele tv-urilor) a facut sa piarda si acest meci. In rest, un meci slab (ca si cel din finala cupei Ligii) castigat de o echipa mica.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  28 Mai 2017, 13:24
Postat de Geo Andrei pe 28 Mai 2017, 06:42

Ce umilinta ma tataie? ia o gura de apa.

Dupa cum vad ca o "voce" sparge linistea acestei zile de inmormantare pentru Astra. Putin respect, ca suntem la... priveghi!

valentinn10
valentinn10  •  28 Mai 2017, 10:32

Auzi , performante incredibile , statui , da statui din lut , din plastilina si chiar sunteti incredibili dar in...tupeu , tupeu de nesimtiti , au facut voluntarii aia ce au vrut cu voi . SUMUICA ?? ALOO , CE FOLOSESTI CONTRA CARCEILOR ? ...vai mama voastra...urziceni , galati , pitesti , constanta si ...si ... si...giurgiuuuu...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează