FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »   U CLUJ - DINAMO, ORA 20:30, (ÎN DIRECT PE PRO X, TV DIGI SPORT ȘI TV TELEKOM SPORT)

Secerați pe capete! Dinamo e pe roșu contra lui U Cluj: 5 jucători importanți accidentați

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 06:53

”Câinii” joacă diseară cu U Cluj, ora 20:30, (în direct pe Pro X, TV Digi Sport și TV Telekom Sport), iar Miriuță are 5 accidentați: Mahlangu, Oliva, Costache, Nascimento și Bokila.

Dinamo a plecat aseară spre Cluj Napoca pentru meciul cu "frații" de la U Cluj, cum le spun "câinii" ardelenilor, întrucât galeriile sunt înfrățite de foarte mulți ani. Roș-albii au ca obiectiv câștigarea Cupei României, astfel că Vasile Miriuță și compania trebuie să învingă diseară pe Cluj Arena.

Tehnicianul care a fost amenințat cu demiterea zilele trecute este din nou într-o situație grea: nu doar că nu-și permite să menajeze vreun jucător important cu toate că U Cluj joacă în eșalonul al treilea, dar "Tati" are mari dificultăți în a încropi lotul de 18, întrucât 5 fotbaliști au rămas la București.

Infirmeria

Mahlangu, Oliva, Costache, Nascimento și Bokila nu sunt luați în calcul pentru duelul cu "Șepcile Roșii".

May a trecut de la probleme la aductori la răceală, pe care a contractat-o și Nascimento, Costache nu e refăcut nici acum sută la sută după accidentarea din meciul cu Viitorul (0-4), iar dinamoviștii nu vor să riște, mai ales că s-a făcut transferul lui la CFR Cluj pe 700.000 de euro, Oliva a cerut schimbare la pauză fiindcă a resimțit dureri la genunchi, iar Bokila susține că are probleme la aductori.

"Nici n-am pe cine menaja, pentru noi e la fel de important ca un meci de Liga 1. Oricum, deși evoluează în divizia a treia, U Cluj are fotbaliști de calitate, Florescu, Goga, Lemnaru, Cordoș, Albuț, Onicaș, Giurgiu. O să fie o partidă foarte, foarte grea"
Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

"Jucătorii noștri au alt ritm"

Antrenorul clujenilor, Adrian Falub, a făcut avancronica meciului:

"Ne bucurăm că am ajuns să avem un meci cu Dinamo. Avem speranțe, deși o să fie greu și avem șanse mici să producem surpriza. Vrem să arătăm țării că U Cluj nu are doar o galerie frumoasă, ci și o echipă remarcabilă. Dinamo nu e într-o formă de invidiat, dar are mulți jucători ce fac diferența. Noi jucăm alt tip de meciuri în liga a treia, una e să joci cu Dinamo, alta cu Reghinul. Jucătorii noștri cu experiență nu mai au ritmul unor astfel de dueluri cum e cel cu "câinii"".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
mosvasile
mosvasile  •  29 Noiembrie 2017, 16:30

Fara Mahlangu, va fi foarte greu pentru Dinamo!

lapusneanul
lapusneanul  •  29 Noiembrie 2017, 11:06
Postat de jalabert pe 29 Noiembrie 2017, 10:22

Moldovene brasovul e in ardeal. Iti e rusine cu moldova ta?

prostovane, de cand am aparut pe aici am spus de unde sunt, ce echipa sustin si ca fac ceva pe ambele echipa comuniste :) tu esti fecesebist si gigist de mic, nu am pretentia sa intelegi :)

mariuss72
mariuss72  •  29 Noiembrie 2017, 10:28
Postat de lapusneanul pe 29 Noiembrie 2017, 10:01

de la mine din brasov se vede ca acest meci e in cupa romaniei :) de la tine se vede ca e in liga 1 ? sau doar esti prost si nu stii pe ce lume esti ? :)

:))))))))))))) l-ai ars pe prost :))))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează