FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI, SEMIFINALE, DINAMO - CFR CLUJ 1-1

Turcu: "Haţegan ne poartă ghinion şi nu e nici corect! CFR e o echipă ajutată"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu acuză arbitrajul lui Ovidiu Haţegan, despre care spune că e pro CFR Cluj. Turcu îi critică pe trei dintre jucătorii dinamovişti şi speră ca în retur Dinamo să obţină calificarea în finală

"Am avut jucători accidentaţi, suspendaţi. Claudiu, Zicu, şi-au făcut treaba, dar e clar că Niculescu nu mai e vîrf, cu Marius Niculae în teren era altceva. Nu mai zic cu Andrei Cristea. La mijloc s-a jucat bine. Ne trebuie victorie neapărat la Cluj.

Pentru mine Haţegan e un arbitru care ne poartă ghinion şi nu e nici corect. Au fost întreruperi multe, totuşi e puţin pro CFR. Ne-au prins într-o zi mai proastă, nu am avut nici noroc, Kone şi N'Doye au ratat incredibil. Era cu poarta goală, putea da cu orice, de acolo nu se ratează. Dar am avut ghinion. E 1-1, nu e nimic pierdut, sperăm să facem un joc mai bun în retur. Nici ei n-au arătat mare lucru. Kone e un rupător mare de tot. L-a accidentat pe Scarlatache în minutul 80, e măcelar, unde sîntem aici? La măcelărie?

Haţegan nu vede nimic cînd ne sînt accidentaţi jucătorii. Clujul e o echipă ajutată, e clar. că sînt nişte interese, dar îi batem la Cluj", a spus Turcu la sport.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
 •  25 Martie 2010, 12:46

CFR sa ceara suspendarea lui Moti si Kone ptr cel putin 2 etape ptr gesturi nesportive, Moti chiar sub ochii tusierului care i-a inchis exact atunci...D-zeu nu doarme, o sa se accidenteze toate j,avrele

 •  25 Martie 2010, 12:00

mai bine i-ti mareai creierul

woici
woici  •  25 Martie 2010, 09:13

Si inca ceva Turcule, cate cartonase rosii trebuia sa ia Dinamo in meciul de aseara???? Voi astia care credeti ca va pricepeti la fotbal, mai uitati-va si la meci, nu faceti declaratii doar sa va vada lumea la televizor. Sincer ne-am cam saturat sa va vedem. Mai bine ati face ceva pentru fotbalul asta, decat sa aberati!!!!! Nu vreti decat sa luati banii in Europa, dar ce joaca echipele nu va intereseaza. Ia-te de mana cu Becali si mergeti departe de tara asta, ca ati face un bine omenirii!!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close