FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UTA - FCSB 2-2

Eroul celor de la UTA a rămas șocat: „În România, dacă vorbești puțin, primești repede galben și roșu”

Virgiliu Postolachi (22 de ani), atacantul de la UTA, a analizat partida cu FCSB din grupele Cupei României Betano, scor 2-2/ FOTO: Facebook @UTA Arad
Virgiliu Postolachi (22 de ani), atacantul de la UTA, a analizat partida cu FCSB din grupele Cupei României Betano, scor 2-2/ FOTO: Facebook @UTA Arad

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2022 07:46 / Actualizat joi, 20 octombrie 2022 07:56

Virgiliu Postolachi (22 de ani), atacantul de la UTA, a analizat partida cu FCSB din grupele Cupei României Betano, scor 2-2.

Internaționalul moldovean a egalat la ultima fază, după un șut din apropiere. Postolachi a vorbit la final despre cele 4 eliminări din meciul cu FCSB și consideră că arbitrii din România scot prea repede cartonașele din buzunar.

Ce se întâmplă după seria de „roșii” din UTA - FCSB » Unde se aplică suspendările
UTA - FCSB 2-2
Ce se întâmplă după seria de „roșii” din UTA - FCSB » Unde se aplică suspendările

De la FCSB au văzut „roșu” Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Octavian Popescu, din tabăra gazdelor a fost eliminat Andrei Chindriș, chiar în afara terenului.

Virgiliu Postolachi: „În România, dacă vorbești puțin, primești repede galben și roșu”

Meciurile astea sunt intense, nu trebuie să intri în jocul arbitrului, pentru că știu că, în România, dacă vorbești un pic, primești repede cartonaș galben, apoi roșu.

Dar noi am știut să fim calmi, ceea ce nu a făcut FSB și de asta au luat ei roșii. A fost tensiune, certuri, e normal și de asta e frumos fotbalul, pentru că ai dorința să bați adversarul, dar întotdeauna îl respecți”, a declarat Postolachi după meci, la Digi Sport.

E important punctul ăsta. A fost un meci greu, dar noi am continuat să avem atitudine. Nu zic că suntem fericiți că nu am câștigat meciul, acesta era obiectivul, dar nu e rău să ieșim din meciul ăsta cu un punct.

Se doresc lucruri mai importante, dar punctul ăsta ne arată că avem atitudinea și calitatea să jucăm cu orice echipă. În viitor, ne concentrăm pe campionat, pentru că ne trebuie puncte.

- Virgiliu Postolachi, atacant UTA

Virgiliu Postolachi, amintiri de la PSG: „Am învățat să fiu umil. Nu are nimeni aere de superstar”

Citește și:

Gesturile lui Bouhenna și Chindriș l-au lăsat mască pe Panduru: „Vai de capul meu! Uite-l ce față face, se miră”

Ilie Poenaru nu-l iartă: „O să plătească scump pentru ce a făcut cu FCSB!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Baluba
Baluba  •  20 Octombrie 2022, 08:19

„În România, dacă vorbești puțin, primești repede galben și roșu” - tu tre' sa joci, nu sa vorbesti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează