FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA CUPEI

VIDEO Clujenii au protestat vehement la faza penalty-ului » Tudor s-a băgat peste Hațegan. Verdictul specialistului

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2016 22:32

Clujenii au protestat vehement la decizia lui Ovidiu Hațegan de a dicta penalty la intervenția lui Mureșan asupra lui Gnohere, însă foști arbitri i-au dat dreptate "centralului". 

În minutul 22, fundașul clujenilor l-a deposedat în careu pe Gnohere, iar centralul Hațegan a ezitat în primă fază să arate punctul cu var. Cu toate acestea, la intervenția adiționalului Alexandru Tudor, Hațegan a fluierat lovitură de la 11 metri și i-a acordat cartonaș galben lui Mureșan.

Atacantul dinamoviștilor a avut prim planul fazei, chiar dacă Mureșan a atins și balonul în încercarea de a-l deposeda.

Vezi AICI VIDEO

Constantin Zotta a analizat faza la pauză și a a dat verdictul în studioul Dolce: decizia centralului a fost una corectă.

Dinamo a deschis scorul în minutul 23 al meciului, după penalty-ul executat de același Gnohere.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
popescu13
popescu13  •  18 Mai 2016, 18:31

Revin cu lamurirea finalului textului din prima parte,s-a trunchiat,am vrut sa zic manie proletara. Despre desfasurarea meciului propriuzis,nu cred ca mai are rost sa mai comentam tehnicile securiste ala dinamovistilor, Bravo CFR,sansa a suras de data asta celor care merita.

popescu13
popescu13  •  18 Mai 2016, 18:25

imposibilitatea acestei utopii,spunand ca asa e in Romania,aici nu se poate face nimic,etc.Parea ca realitatile noastre nu conteaza, ca romanii saboteaza initiativele destepte ale dinamovistilor.Simtomatic ,nu ?

popescu13
popescu13  •  18 Mai 2016, 18:19

Regret ca nici un postac nu a sesizat ca necastigarea cupei i-a incurcat rau de tot pe dinamovisti in incercarea de a elimina intrebarile legitime in legatura cu moartea lui Ekeng. Toata compasiunea fata de familia decedatului,dar eu cred ca toata campania mediatica cu castigarea cupei pentru Ekeng si trimiterea acesteia in Camerun era de fapt o strategie de a deturna atentia publicului de la intrebarile la care trebuie sa raspunda staful dinamovist si anume : -Sora decedatului a declarat ca Ekeng se plangea ca este foarte obosit.Ce fel de staf (antrenori,medici ,etc ) este acela care nu a sesizat aceasta modificare in atitudinea jucatorului ?Sau o fi fost un jucator care juca pe semnatura ? -Se spune ca ultima investigatie din ianuarie nu a depistat o inima marita.Conform declaratiilor specialistilor este imposibila o asemenea crestere a inimii intr-un interval atat de mic.Este legitima o intrebare ? -Presupunand ca la examenul toxicologic se descopera ca jucatorul a luat ceva interzis,nu sunt legitime alte intrebari?In aceasta ipoteza se mai pune problema dedicarii cupei ? -S-au cerut informatii despre starea de sanatate a jucatorului la echipele din vest unde a jucat? E si asta o intrebare ? Nu putem sa nu remarcam amatorismul declaratiilor privind trimiterea cupei,in conditiile in care aceasta este proprietate FRF si este transmisibila.Nu pot uita indignarea televizata a lui Rednic care afland despre caracteristicice de proprietate ale cupei,a infierat cu manie pro

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close