FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS U CRAIOVA - DINAMO

VIDEO + FOTO Craiova merge în semifinalele Cupei după o victorie uriașă cu Dinamo, scor 1-0! Debut negru pentru Bratu

FOTO: Raed Krishan +22   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 17:35

CS U Craiova a câștigat la limită partida cu Dinamo de pe teren propriu, scor 1-0, și s-a calificat în semifinalele Cupi României, unde mai sunt Hermannstadt și Gaz Metan.

"Câinii" nu le-au pus prea multe probleme oltenilor în prima repriză. Echipa lui Mangia a controlat prima parte a jocului, a și avut câteva ocazii, însă Penedo a păstrat poarta neatinsă.

În a doua parte forțele s-au echilibrat, dinamoviștii au jucat mult mai bine decât în prima parte, însă ocaziile lor nu s-au materializat.

Bancu a scăpat pe partea stângă, l-a driblat pe Penedo și a înscris în poarta goală. Debutul lui Bratu n-a putut fi salvat de jucători, care au avut puține ocazii. Craiova s-a calificat în semifinale și este mare favorită la câștigarea trofeului.

***

FINAL ACUM CS U CRAIOVA - DINAMO 1-0 (Bancu 56)

VEZI AICI LIVETEXT

Echipele de start:

U Craiova (3-4-3):
Mitrovici - Popa, Kelici, Fereira - Martici , Mateiu, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Băluță, Mitriță
Rezerve: Calancea, Briceag, Screciu, Bic, Burlacu, Dimitrov, Bărbuț
Antrenor: Devis Mangia

Dinamo (4-3-3):
Penedo - Hanca, Katsikas, Marici, V. Olteanu - Mahlangu, Monroy, Nistor- Torje, Pesici, Salomao
Rezerve:
Muțiu, Romera, Dudea, Nica, Palici, D. Popa, R. Moldoveanu

UPDATE 16:30

Suporterii au început să intre pe stadion! Traficul infernal din jurul arenei " Ion Oblemenco" i-a împiedicat pe dinamoviști să ajungă până în acest moment.  Oltenii pregătesc o coregrafie 3D.

 
 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (543)
lionforever
lionforever  •  07 Martie 2018, 08:52

Cum victorie istorica si calificare in semifinale pentru ca si anul trecut am eliminat cateii și am jucat în semifinală .

ucv1948
ucv1948  •  07 Martie 2018, 06:47

miau ,miau ...,... au , auuu , auuuu :)))))

416035585491188
Dimache Gelu  •  07 Martie 2018, 00:34

CE POTI SA MAI ZICI..CINE L A PUPAT ANI PE PIANIST..SA L PUPE IN CONTINUARE..IAR ASOCIATIA ..DE PE DRUM..E PE DRUM..NU STIU CUM SA SIFONEZE BANII..SE GANDESC ..INCA..CAT ITI POATE LUA BAI FRATE SA FACI UN ONG?.. CELULA MEA DE.. FRAIERI.. ASTEPT SA VA VAD..ABERATIILE..

Vezi toate comentariile (543)
Comentează
Close