FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VOLUNTARI - FCSB

Comisia de Disciplină a decis soarta lui FCSB! Echipa lui Iordănescu jr nu s-a prezentat la meciul cu Voluntari din Cupă

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 15:40 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 08:53

La o săptămână după ce FCSB notifica FRF că nu poate disputa meciul cu FC Voluntari din cauza problemelor de lot cauzate de infectarea cu coronavirus, Comisia de Disciplină și Etică a dictat sancțiunea roș-albaștrilor.

Astfel, FCSB a pierdut 0-3 la „masa verde”, iar FC Voluntari a ajuns în „sferturile” Cupei României.

„Sesizare cu privire la nedisputarea jocului FC Voluntari SA - SC FC FCSB SA din data de 27.10.2021 în cadrul optimilor Cupei României, ediţia 2021 – 2022. Admite sesizarea Departamentului de Competiţii Conform art. 79/9 din RD şi a Principiilor de desfăşurare a competiţiilor pentru sezonul 2021 – 2022 cu aplicarea art 34 din RD, SC FC FCSB SA se sancţionează cu Forfait (3-0 în favoarea echipei SC FC Voluntari SA)”, este comunicatul FRF.

Așadar, FC Voluntari li se alătură oficial celor de la ACSO Filiaşi (Liga 3), FC Buzău (Liga 2), Politehnica Timişoara (Liga 2), Chindia Târgovişte, FC Argeş, Sepsi și CSU Craiova în „optimile” Cupei României.

Voluntari - FCSB se joacă în campionat

Dacă meciul din Cupă între cele două echipe nu s-a disputat, Voluntari și FCSB se întâlnesc duminică în Liga 1, iar antrenorul ilfovenilor, Liviu Ciobotariu este încrezător într-un rezultat pozitiv al formației sale.

„Ne așteaptă un joc greu, întâlnim o echipă cu șapte victorii consecutive. Au multă calitate și un moral bun. Se încheie turul și ne dorim să rămânem pe o poziție care să ne ofere o satisfacție a noastră. Mi-aș fori foarte mult să obținem un rezultat pozitiv. 

Pe mine mă bucură că echipa mea practică un fotbal bun, fapt recunoscut și de oamenii din media”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, în cadrul unei conferințe de presă.

Mister a vorbit despre toate punctele lor forte. Pe cele care nu sunt forte nu le-a punctat, nu vrea să auziți tot! Eu n-am ce să vorbesc. Noi tratăm meciurile în aceeași manieră, indiferent că jucăm cu primul loc sau cu ultimul loc.

-Gabi Tamaș, FC Voluntari

Video Ce spun Liviu Ciobotariu și Gabi Tamaș despre meciul cu FCSB: „Vrem să terminăm turul pe loc de play-off”

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Dinamo nu se poate baza pe un titular în meciul cu CFR Cluj » Cătălin Itu nu poate juca împotriva echipei de la care este împrumutat

Laurențiu Reghecampf, avertizează înainte de Farul - CSU Craiova: „Vor avea altă atitudine cu noi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
valyomanyd
valyomanyd  •  06 Noiembrie 2021, 08:50

Nenea jurnalistu', urmeaza sferturi nu optimi!

2088807144750362
Marcel Pașcalău  •  05 Noiembrie 2021, 20:31

18 echipe și să retrogradeze 4 plus 2 sa joace baraj cu echipe din b. Îți mai permiți atunci sa faci măgarii, când un meci te poate trimite în B?

2088807144750362
Marcel Pașcalău  •  05 Noiembrie 2021, 20:30

18 echipe și să retrogradeze 4 plus 2 sa joace baraj cu echipe din b. Îți mai permiți atunci sa faci măgarii, când un meci te poate trimite în B?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează