Comentarii (148)
 •  22 Martie 2009, 13:35

pai ce sa mai vb de reactia lu lovin ?...daca nu ai vedea decat reactia lu lovin 2 lucruri iti vin in minte: baiatul a luat potul cel mare la lotto sau a dat 3 goluri cu real madrid si a luat CL...daca vezi toata faza una sg e concluzia: a fost elev la "SCOALA AJUTATOARE FC steauuuaaaaa "

•  22 Martie 2009, 13:35

asta este dferentza dintre tot ce inseamna RAPID si oile de la steaua.....suntem mandri k suntem rapidisti si ne mandrim cu tn LAZARE pt ce ai faut...

val70
val70  •  22 Martie 2009, 13:33

Cine poate face asemenea comparatii inseamna ca este in criza acuta de inspiratie si de subiecte. Pacat ca ziaristica sportiva ajunge tot mai des in sfera cancanului si a speculatiei ieftine..

•  22 Martie 2009, 13:33

Lovin e un ras de om un nul ca fotbalist.N-am vazut in viata mea un jucator mai slab la steaua decat lovin.Imi pare rau de Lacvatus pt ca e idolul meu dar n-*are nicioo treaba cu meseria de antrenor.Lovin daca alearga 100 m zici ca e forest gump

•  22 Martie 2009, 13:32

Fiecare dupa capacitatile lui... S-au demonstrat de atatea ori diferentele intre Steaua si Rapid. Asta pune capac la toate.

•  22 Martie 2009, 13:31

pai daca scorul nu era 2-0 si era egal sau conducea otelu il bateau colegii in vestiare de nu mai punea piciorul pe iarba...:)) ...oricum un gest unic in liga de kkakkkaattt a lu mitica si nasica

rapid..
rapid..  •  22 Martie 2009, 13:31

sunt multe exemple in care jucatorii cersetori si milogi ai echipei de pe langa cimitir nu au refuzat penalty-uri gratuite chiar si cand conduceau la scor,vezi meciul steaua-farul din 2005 parca ai mama cine a scris articolul asta a dat cu oile de pamant

•  22 Martie 2009, 13:30

CEi care spuneti daca era 0-1 0-0 etc imi pare rau ca avem asa ceva in galerie sau tind sa cred ca sunteti niste copilasi care nu au legatura cu ce inseaman sa fi suporter adevarat, ce a facut Lazar este de apreciat si este o palma primita pt ce a facut Lovin.Respect Costin Lazar pt gest este un exemplu pt toate echipele si sper sa vedem asta si la noi si al altii!Hai Steaua!

•  22 Martie 2009, 13:29

continuare comentariu)...sau greu de recunoscut!Iar tu Stefan, pe tine te orbeste ura cand altii fac gesturi nobile..Anul trecut chiar era 1-0 pt.Rapid si nu 0-0 cum "poate ai auzit" de la altii ca si tine.La un meci Rapid-Otelul scorul era 3-0 pt.Rapid in min.75 s-a terminat 3-3. Nu a plans nimeni.Asta daca ingrijoreaza pe cineva. Respect Lazar.

•  22 Martie 2009, 13:28

ce dume slabe , auzi ce mare erou e lazar , pai daca era 0-0 sau chair si 1-0 iti dai seama ca nu mai zicea lazar nimica , sa fim seriosi .

• 1
  • •••
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • •••
  • 15
Comentează