Alte știri din fotbal
Haos după FCSB - Oțelul » „Nu vă mai înghesuiți, nu e mare vedetă!”
0
Antrenorul de la Oțelul a indicat momentul care a rupt meciul cu FCSB: „I-am explicat același lucru”
0
Note GSP la FCSB - Oțelul Galați » „Răbdarea cu el nu va fi interminabilă”! Trei fotbaliști ai lui Reghecampf au luat 5! Cât a primit antrenorul la debut
0
Declarația serii, după FCSB - Oțelul: „Era lucrată faza, dar nu pentru mine”
0
Știri din fotbal internațional
Lifestyle
A gafat în direct și și-a enervat la culme soția: „Sunt în Dubai, sunt niște fete incredibile pe aici”
1
Așa arată un Audi de 300.000 de euro! Mirel Rădoi a spus imediat „Luați-mi banii!”
16
Noua Dacia Spring tunată este de nerecunoscut! Cum arată modelul germanilor
0
„Zeiță” » Fosta rivală a Simonei Halep s-a schimbat radical după ce s-a lăsat de tenis: „La nivelul așteptărilor”
2
5 mașini second-hand bune sub 5.000 de euro pe care le recomandă experții ...
Libertatea
„Ciufulitul ăsta este o greșeală genetică”. Derapaj într-o importantă ...
Adevărul
De ce a renunțat la fotbal unicul fiu al lui Nicolae Dobrin: „Umbra tatălui ...
GSP SPECIAL
Povestea profesoarei de Chimie care la 79 de ani încă mai predă la clasă
Libertatea
Matei jucator bun? Cred ca glumesti :))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
ARBITRIII SUNT PRINCIPALUL AVANTAJ . In liga 1 doar 2 lucruri sunt constante ARBITRAJELE PRO DINAMO si REGULILE JOCULUI
Concurența scrie că sunt șanse mari ca bizonul se fie vândut zilele viitoare.
Eu cred ca dinamo are echipa de locurile 4-6,nu poate emite pretentii la titlu anul acesta. Sa nu uitam ca a plecat un jucator bun al lor,Matei. Si a mai plecat unul foarte bun,Fai. Nu cred ca vor face fata acestei presiuni,indiferent ca Rednic este cel mai experimentat antrenor ! Astra are o echipa foarte buna si a plecat doar budescu,Pandurii vin tare din urma,Viitorul s-a intarit,iar Steaua si ASA au adus jucatori cu experienta.
Ce legatura are Badea si Lipa cu clubu Rapid ?? *** ala zicea de Rapid ca nu are identitate si ca e nimeni in Romania plus ca se antreneaza *** in India.
Lipa si Badea ***
Rednic e doar un clown ***
Până una-alta, ARE un stadion, ARE o galerie, ARE cine să o susțină și de la tribuna a 2-a, ARE același nume , aceeași siglă și aceeași identitate... Deh, unii nu ”are” mare lucru din toate astea, da' se află-n vorbă în drum spre Pitești, Domnești, Sătrăiești.
ARBITRII SE CRED POLITISTI 2.POLITISTII au DINAMO
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.