Alte știri din fotbal
Ofri Arad încă nu a debutat la FCSB, însă a intrat deja în gura lui Becali: „L-am lăsat eu pe MM...”
0
CFR e pe val: al doilea transfer anunțat în 25 de minute
0
Ce a declarat Ofri Arad, noua achiziție de la FCSB, pentru presa din Israel: „Când am auzit că este vorba despre Steaua București, am simțit imediat ceva special”
0
Transfer a doua zi după FCSB - CFR: l-au repatriat după un an și jumătate
0
Știri din fotbal internațional
Anunț despre viitorul lui Carlo Ancelotti: „Ambele părți sunt interesate”
0
Alexandre Pato vrea să cumpere o echipă din Anglia
0
Cele 3 cuvinte cu care italienii îl descriu pe Cristi Chivu: „Luna Jocurilor Olimpice îi promite torțe de fericire!”
0
Situație incredibilă » Cremonese și-a uitat portarul, iar autocarul clubului a plecat fără el
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
10
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Femeia care nu poate munci din cauza sânilor imenși, 34GG: „Oamenii îmi ...
Libertatea
Alisha Lehmann, cea mai sexy fotbalistă a lumii, a schimbat și echipa, și ...
Adevărul
Stupoare în arhivele Securității: marele Ștefan Kovacs a fost agentul ...
GSP SPECIAL
Rusia a numit primele trei țări pe care le-ar lovi cu arme nucleare dacă ...
Libertatea
ARBITRIII SUNT PRINCIPALUL AVANTAJ . In liga 1 doar 2 lucruri sunt constante ARBITRAJELE PRO DINAMO si REGULILE JOCULUI
Concurența scrie că sunt șanse mari ca bizonul se fie vândut zilele viitoare.
Eu cred ca dinamo are echipa de locurile 4-6,nu poate emite pretentii la titlu anul acesta. Sa nu uitam ca a plecat un jucator bun al lor,Matei. Si a mai plecat unul foarte bun,Fai. Nu cred ca vor face fata acestei presiuni,indiferent ca Rednic este cel mai experimentat antrenor ! Astra are o echipa foarte buna si a plecat doar budescu,Pandurii vin tare din urma,Viitorul s-a intarit,iar Steaua si ASA au adus jucatori cu experienta.
Ce legatura are Badea si Lipa cu clubu Rapid ?? *** ala zicea de Rapid ca nu are identitate si ca e nimeni in Romania plus ca se antreneaza *** in India.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Lipa si Badea ***
Rednic e doar un clown ***
Până una-alta, ARE un stadion, ARE o galerie, ARE cine să o susțină și de la tribuna a 2-a, ARE același nume , aceeași siglă și aceeași identitate... Deh, unii nu ”are” mare lucru din toate astea, da' se află-n vorbă în drum spre Pitești, Domnești, Sătrăiești.
ARBITRII SE CRED POLITISTI 2.POLITISTII au DINAMO
1. ARBITRII SE CRED POLITISTI 2.POITISTII au DINAMO
se face de ras toata liga 1 cu lpf si frf. cum ma sa ia titlul o echipa cu jucatori luati en-gros de pe net intr-un campionat care se vrea serios? cat sa mai fure arbitrii pentru ei! jos cu comunistii de psd....mafia psd ajuta dinamo
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.