FOTBAL  »  Superliga  »  REUNIRE

34 de jucatori la antrenamentul Otelului

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2010 00:00

Elevii lui Dorinel Munteanu au programataă azi cea de-a doua şedinţă de pregătire din noul sezon. Tehnicianul gălăţenilor va avea la dispoziţie numai puţin de 34 de jucatori. Iata lotul pe care Dorinel îl are la dispoziţie

Portari: Abraham, Grahovac, Baotic şi Bermudez

Fundaşi: Cîrjă, Cojoc, Sg. Costin, Cucu, S. Ilie, Perendija, Petean, Rîpă, Sălăgean, Sîrghi, Siminic, Sipovici

Mijlocaşi: Antal, Buş, Gîrleanu, Giurgiu, Golocevac, Hristan, Iorga, Levnici, Miron, Neagu, Ochiroşii, Paraschiv, Viglianti, Ibeh

Atacanţi: Elek, Butoi, Nikolic, Pena

Citește și:
Stadionul „ascuns” în munți a devenit destinație turistică
Campionate
Stadionul „ascuns” în munți a devenit destinație turistică
Gigi Becali a primit confirmarea din partea lui Mirel Rădoi: „De cine ți-e mai mare rușine?!”
Superliga
Gigi Becali a primit confirmarea din partea lui Mirel Rădoi: „De cine ți-e mai mare rușine?!”
IPJ Dolj, intervenție după momentele scandaloase de la Craiova
Superliga
IPJ Dolj, intervenție după momentele scandaloase de la Craiova
„Nu vreau să îmi pun toți sportivii în cap...” » Ana Maria Tănasie și „secretul” succesului pe Instagram
Handbal
„Nu vreau să îmi pun toți sportivii în cap...” » Ana Maria Tănasie și „secretul” succesului pe Instagram
EXCLUSIV STB pierde din șoferi, conducerea rămâne intactă. La cât a ajuns salariul mediu în companie
Profit.ro
EXCLUSIV STB pierde din șoferi, conducerea rămâne intactă. La cât a ajuns salariul mediu în companie
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Ai o informație care poate deveni subiectul unui articol? Scrie-ne pe [email protected]! Gazeta își protejează întotdeauna sursele.

O mai recunoști? La 41 de ani, fostul sex-simbol din tenisul feminin e mai în formă ca niciodată: „Abia aștept să revin!”

Ministrul Cătălin Predoiu, decizie istorică: „Vom numi viitorul stadion «Dinamo - Mircea Lucescu»”

Comentarii (4)
otelarul_123
otelarul_123  •  13 Iunie 2010, 01:28
Postat de anonimx17 pe 12 Iunie 2010, 23:26

ar trebui pastrat in lotul Otelului pentru k eu cred k si el va avea o crestere spectaculoasa cum a fost cu rapa,neagu si alti tineri de la Otelul Sarghi,Cojoc etc.

Nu stiu daca va avea aceeasi crestere deoarece el a mai beneficiat de ocazii pentru a-si demonstra valoare si nu prea a facut-o. Cat timp a fost imprumutat la Bihor a inscris foarte putin . Vreo 3 goluri in tot returul si asta in liga a II 'a . Poate totusi Dorinel va reusi sa il resusciteze si pe el cu toate ca as vrea sa insite mai mult pe Alexandru Avram .Forza Otelul !

otelarul_123
otelarul_123  •  13 Iunie 2010, 01:26
Postat de anonimx17 pe 12 Iunie 2010, 23:24

elek a fost imprumutat?

Deocamdata nu a fost imprumutat , el pe 10 a fost prezent la reunirea lotului nemaicontinuand cu Bihorul si din cauza conditiilor financiare.

anonimx17
anonimx17  •  12 Iunie 2010, 23:26

ar trebui pastrat in lotul Otelului pentru k eu cred k si el va avea o crestere spectaculoasa cum a fost cu rapa,neagu si alti tineri de la Otelul Sarghi,Cojoc etc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Fii primul care află noutățile din sport! Cum să urmărești GSP în Google Discover!
Fii primul care află noutățile din sport! Cum să urmărești GSP în Google Discover!