Comentarii (124)
 •  30 Iulie 2008, 22:31

Ei,ciobanule,iesi din fotbal?dar ar fi bine sa o faci prin asa din dos,ca daca iesi prin fata,o sa miroasa ff.urat;esti ohahalera penibila;un analfabet;dispari odata ptr. totdeauna de pe stadioane.

bai, stelisti jego-gosi, parca aveati superechipa. misto se misca superechipa voastra. hahahahahahahaha...

HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!z,d,r,e,n,t,e,l,e au halit-o. HAHAHAHAHA

alrfek decurgea meciul daca se aplica corect regulamentul...eliminarea negrului plus suspendarea acestuia pe mult timp..moarte negrilor,moarte africii..

bah baieti cine e prost sa lase milioanele din champ league hai sa fim seriosi :)) ma rog.. dak ajungem in grupe .. :(

Rusine!!! Rusine sa va fie la toti cei care ati pregatit meciul asta. Sa va faca jocul o echipa de refuzati este incredibil. Daca a ajuns Hizo sa va dea lectii este si mai grav. Am convingerea ca in primele trei etape Steaua nu va avea nici o victorie. Bravo Gigi, ti-ai atras niste lingai in conducere care ti-au dat primele roade.

ma .. oare de cand ai scris tu articolul asta? s-a terminat meciul de 3 minute... auzi mah? si daca ma cenzurezi si nu apar pe site... asa cum ti-e sufletul .. asa sa iti fie dat sa mori...negru negru negru... sa nu te mai cunoasca maica-ta cand te ingroapa.. sa nu se uite prietenii tai la tine.. si pana si neamurile tale... sa intoarca scarbiti capul cand se uita la cadavrul tau... asculta la mine, 2 ani iti dau si toate dorintele mele se vor implini. asa ca,sporla treaba anonimule

Sunt STELIST de 50 de ani si nu credeam ca o sa ajung sa spun urmatoarele cuvinte... "Draga Lacatus, sa-mi s..i p..a... exact asa cum i-o s..i lui becali...

dupa cum stiti nu se va intampla ca jiji ciobanul parvenit sa se tina de promisiune...Pentru el credinta este doar un mijloc de a castiga popularitatea...cred ca mai bine pleaca in congo decat sa se lase de fotbal...NU ARE ONESTITATE SI DA O MARE DOVADE DE LASITATE...daca nici el nu poate face ceea ce promite ce sa mai zicem daca promite ceva si nu tine de el....CIOBANULE ESTI O RUSINE pentru noi si clubul steaua

•  30 Iulie 2008, 22:30

de ce numai echipelor care joaca impotriva stelei nu se acorda cartonase rosii?(thereau in min.4 la vaslui si dinamo?)de ce numai la meciurile stelei arbitrii trag de timp?cartile au fost facute,asta e doar inceputul....

• 1
  • •••
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Comentează