Alte știri din fotbal
Ce pedeapsă riscă Cristiano Bergodi în urma scandalului cu jucătorii de la CFR Cluj
0
Steaua se întărește în defensivă » Fundașul maghiar a semnat până la finalul acestui sezon
0
Cere ca Bergodi să fie DEMIS după scenele reprobabile: „Asta face un club serios!”
5
Universitatea Craiova, material dedicat pe trei pagini în A Bola: „Cel mai portughez club din România”
0
Știri din fotbal internațional
Antrenorul lui Dan Șucu, dezolat: „Nu mai știu în ce sport antrenez”
0
Traficantul implicat în asasinarea fostului fotbalist Andres Escobar a fost omorât
2
Wolfsburg - Dortmund, decis de un gol venit în minutul 87! Clasamentul în Bundesliga
0
Rareș Burnete tocmai a înscris primul gol în fotbalul profesionist! Nota obținută de român
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
VIDEO. Metoda folosită de trei români pentru a fura bani de la americani. ...
Libertatea
Întâmplările stranii de la originea stațiunii Semenic, perla Banatului ...
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Cum au ajuns urmașele lui Dinu Patriciu responsabile de datoria făcută de ...
Libertatea
Ei,ciobanule,iesi din fotbal?dar ar fi bine sa o faci prin asa din dos,ca daca iesi prin fata,o sa miroasa ff.urat;esti ohahalera penibila;un analfabet;dispari odata ptr. totdeauna de pe stadioane.
bai, stelisti jego-gosi, parca aveati superechipa. misto se misca superechipa voastra. hahahahahahahaha...
HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!z,d,r,e,n,t,e,l,e au halit-o. HAHAHAHAHA
alrfek decurgea meciul daca se aplica corect regulamentul...eliminarea negrului plus suspendarea acestuia pe mult timp..moarte negrilor,moarte africii..
bah baieti cine e prost sa lase milioanele din champ league hai sa fim seriosi :)) ma rog.. dak ajungem in grupe .. :(
Rusine!!! Rusine sa va fie la toti cei care ati pregatit meciul asta. Sa va faca jocul o echipa de refuzati este incredibil. Daca a ajuns Hizo sa va dea lectii este si mai grav. Am convingerea ca in primele trei etape Steaua nu va avea nici o victorie. Bravo Gigi, ti-ai atras niste lingai in conducere care ti-au dat primele roade.
ma .. oare de cand ai scris tu articolul asta? s-a terminat meciul de 3 minute... auzi mah? si daca ma cenzurezi si nu apar pe site... asa cum ti-e sufletul .. asa sa iti fie dat sa mori...negru negru negru... sa nu te mai cunoasca maica-ta cand te ingroapa.. sa nu se uite prietenii tai la tine.. si pana si neamurile tale... sa intoarca scarbiti capul cand se uita la cadavrul tau... asculta la mine, 2 ani iti dau si toate dorintele mele se vor implini. asa ca,sporla treaba anonimule
Sunt STELIST de 50 de ani si nu credeam ca o sa ajung sa spun urmatoarele cuvinte... "Draga Lacatus, sa-mi s..i p..a... exact asa cum i-o s..i lui becali...
dupa cum stiti nu se va intampla ca jiji ciobanul parvenit sa se tina de promisiune...Pentru el credinta este doar un mijloc de a castiga popularitatea...cred ca mai bine pleaca in congo decat sa se lase de fotbal...NU ARE ONESTITATE SI DA O MARE DOVADE DE LASITATE...daca nici el nu poate face ceea ce promite ce sa mai zicem daca promite ceva si nu tine de el....CIOBANULE ESTI O RUSINE pentru noi si clubul steaua
de ce numai echipelor care joaca impotriva stelei nu se acorda cartonase rosii?(thereau in min.4 la vaslui si dinamo?)de ce numai la meciurile stelei arbitrii trag de timp?cartile au fost facute,asta e doar inceputul....
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.