Comentarii (124)
 •  30 Iulie 2008, 22:34

ce,ba, voi chiar creeati ca ma retrag?he he he he he he he!am glumit bai prostilor, ca tot fac ce vreau!steaua e numai a mea.voi, suporterii sunteti prea mici pentru mine.vin cand vreau si plec cand vreau, ca doar sunt banii mei!he,he,he,he!!!boschetarilor, n-aveti ce-mi face!!!

•  30 Iulie 2008, 22:33

ba hultoana nu a luat si jovanocic rosu?si ghionea a meritat...eu sunt stelist ,din vs... ma si bucur dar imi pare si rau

STEAUA DE TINICHEA

Domnule ziarist mai bine ati tacea :)

Daca se lasa jiji de fotbal eu imi las plete pe piept si ma tund chel in talpa.Sa se lase jiji de fotbal si Laca de Steaua ca la ce fotbal defensiv joaca cu jucatori ofensivi ,mai rar vezi.Inca un pic si ajunge Dayro fundas central.

Hai mai Becali, mai stii? "Dacă nu înving la Vaslui, mă las de fotbal". Hai, dovedeste ca si romanii se pot tine de cuvant. Ca nu-s mincionosi, corupti (cu sau fara Florea, corupti(cu si fara valize), ticalosi (cu sau fara brichete). Hai, ca esti crestin, nu-ti incalca cuvantul.

bravo vasluiului sa planga jiji de ciuda

Steaua a inceput sa ia fata conducatorului GIGI BECALI; asa cum in comunism, luase fata lui CEAUSESCU. Pana la urma, in toata istoria ei, steaua a facut performanta prin furt, inselaciune!!!!

•  30 Iulie 2008, 22:32

cum iti permiti sa/i ceri sa gindeasca cind jiji are creer de oaie, behaie, urla si se lasa muls.

•  30 Iulie 2008, 22:32

ba baieti cand castiga steaua va place i sustineati dar cand trec prin momente grele repede fugiti toti la Rapid Cluj sau Dinamo voi nu sunteti suporteri adevarati numai va prefaceti ca tineti cu steaua PS(Poarumbaiule cu cat l-ai platit pe Hategan)

• 1
  • •••
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • •••
  • 13
Comentează