Alte știri din fotbal
FC Botoșani - Metaloglobus, moldvenii sunt în pericol să rateze play-off-ul » Echipele probabile + cele mai tari cote
0
Alex Chipciu a continuat declarațiile tari și la zona mixtă: „De pe bancă, înjurau arbitrul de morți și de familie”
0
Bonus pentru jucătorii lui CFR Cluj după victoria din derby » Ce primă încasează băieții lui Pancu
0
Marius Lăcătuș a văzut scandalul izbucnit de Cristiano Bergodi și a reacționat: „Eu nu am mai văzut niciodată să se implice antrenorii”
2
Știri din fotbal internațional
Aproape de sfârșitul coșmarului: „Mulțumesc, Michael Carrick!”
0
Jucătorul cumpărat de Liverpool în această iarnă a suferit o accidentare gravă la umăr
0
Managerul lui Radu Drăgușin, cel mai slab din istoria „Big Six” Premier League!
0
Antrenorul lui Dan Șucu, dezolat: „Nu mai știu în ce sport antrenez”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
VIDEO. Metoda folosită de trei români pentru a fura bani de la americani. ...
Libertatea
Rezerviști inapți, mobilizați anul trecut. Cum a fost modificată legislația
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Epstein a dus o româncă de 20 de ani „foarte drăguță” la Palatul ...
Libertatea
ce,ba, voi chiar creeati ca ma retrag?he he he he he he he!am glumit bai prostilor, ca tot fac ce vreau!steaua e numai a mea.voi, suporterii sunteti prea mici pentru mine.vin cand vreau si plec cand vreau, ca doar sunt banii mei!he,he,he,he!!!boschetarilor, n-aveti ce-mi face!!!
ba hultoana nu a luat si jovanocic rosu?si ghionea a meritat...eu sunt stelist ,din vs... ma si bucur dar imi pare si rau
STEAUA DE TINICHEA
Domnule ziarist mai bine ati tacea :)
Daca se lasa jiji de fotbal eu imi las plete pe piept si ma tund chel in talpa.Sa se lase jiji de fotbal si Laca de Steaua ca la ce fotbal defensiv joaca cu jucatori ofensivi ,mai rar vezi.Inca un pic si ajunge Dayro fundas central.
Hai mai Becali, mai stii? "Dacă nu înving la Vaslui, mă las de fotbal". Hai, dovedeste ca si romanii se pot tine de cuvant. Ca nu-s mincionosi, corupti (cu sau fara Florea, corupti(cu si fara valize), ticalosi (cu sau fara brichete). Hai, ca esti crestin, nu-ti incalca cuvantul.
bravo vasluiului sa planga jiji de ciuda
Steaua a inceput sa ia fata conducatorului GIGI BECALI; asa cum in comunism, luase fata lui CEAUSESCU. Pana la urma, in toata istoria ei, steaua a facut performanta prin furt, inselaciune!!!!
cum iti permiti sa/i ceri sa gindeasca cind jiji are creer de oaie, behaie, urla si se lasa muls.
ba baieti cand castiga steaua va place i sustineati dar cand trec prin momente grele repede fugiti toti la Rapid Cluj sau Dinamo voi nu sunteti suporteri adevarati numai va prefaceti ca tineti cu steaua PS(Poarumbaiule cu cat l-ai platit pe Hategan)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.