Alte știri din fotbal
Ce pedeapsă riscă Cristiano Bergodi în urma scandalului cu jucătorii de la CFR Cluj
0
Steaua se întărește în defensivă » Fundașul maghiar a semnat până la finalul acestui sezon
0
Cere ca Bergodi să fie DEMIS după scenele reprobabile: „Asta face un club serios!”
5
Universitatea Craiova, material dedicat pe trei pagini în A Bola: „Cel mai portughez club din România”
0
Știri din fotbal internațional
Antrenorul lui Dan Șucu, dezolat: „Nu mai știu în ce sport antrenez”
0
Traficantul implicat în asasinarea fostului fotbalist Andres Escobar a fost omorât
2
Wolfsburg - Dortmund, decis de un gol venit în minutul 87! Clasamentul în Bundesliga
0
Rareș Burnete tocmai a înscris primul gol în fotbalul profesionist! Nota obținută de român
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
VIDEO. Metoda folosită de trei români pentru a fura bani de la americani. ...
Libertatea
Întâmplările stranii de la originea stațiunii Semenic, perla Banatului ...
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Cum au ajuns urmașele lui Dinu Patriciu responsabile de datoria făcută de ...
Libertatea
FRF este de vina pentru rezultatul de la Vaslui! In primul rand a fost delegat Hategan in locul lui Deaconu si nu s-a "avut grija" ca un "suporter" vasluian sa arunce o bricheta sau o scobitoare in teren! Rusine domnilor federali, nu asa se trateaza o echipa care a adus glorie Romaniei! Steaua are un nume prea mare ca sa nu castige chiar daca este infranta pe teren!
Steaua = zero. V-ati imbatat cu apa rece. Pai Roma a venit expre sa piarda mai fratilor. Era si asta parte din contract.. n-ati inteles? Ma bucur ca a pierdut Steaua, desi sunt stelist. Vreau o Steaua care este condusa de oameni competenti si profesionisti. Pana nu se va intampla asta.. actualii pacalici de pe langa Becali, gen Argaseala and company isi fura singuri caciula si nu amagesc ei pe adevaratii suporteri. Respect Clujul si oamenii capabili de acolo.
Sunt stelist de cand am vazut lumina zilei ,insa cum a spus suporterul Telian afara Lacatus asa o spun si eu Nu ti-e rusine sa spui ca esti antrenor? Eu atata timp cat Lacatus mai e antrenor nu vreau sa o vad pe Steaua Becali daca mai ai creier acuma da-l afara Ca fotbalist super,dar ca antrenor sa-ti fie rusine nu pt ca nu stii sa antrenezi,ci pt faptul ca ai tupeul sa stai pe banca celei mai bunme echipe din toate timpurile Dispari
grip... esti cam cel mai prost de pe site
Becali lasane pleaca de la Steaua,singuri jucatori la Steaua care isi dau viata pe teren au fost la Vaslui Radoi si Szekeli.Rusine Becali lai vandut pe Dica,Dairo Moreno habar nu are unde joaca pe teren si ce pos joaca.Vreau Demisia Becali pt.ca ai vandut un jucator de valoarea lui Dica,si nu ai treaba cu fotbalul DEMISIA,DEMISIA
sunte-ti nebuni dupa Zapada.........uitazi ce face zapada.......il respect pe lacatus k jucator...si pe hagi la fel....dar vrem antrenor cu experiantza.....lacatus deocamdata nu e pt steaua.....VREM ANTRENOR CU CLASA.......pt steaua imi dau viatza...si vreau sa vad k si jucatori isi dau viatza pt cele trei puncte...
m-ai cenzurat adriane... acu vad ca ai si un nume.. tine minte... 2 ani.. si te vad la stiri.. mort si putrezit din fericire...
dupa acest meci avem o certitudine: STEAUA ESTE DE TINICHEA!
de azi nu mai ma uit la nici un meci al stelei.rusine hahalerelor.....jucati bambilici pe teren
piaza rea a stelei. nu am nimic cu steaua, dar nu vreau sa-l vad pe primitiv cocotandu-se pe palmaresul echipei. inchipuiti-va daca ar lua campionatul, daca ar bate in champions...orice reusita si-ar atribui-o homo erectus. steaua sa renasca dupa plecarea lui. asta ar fi cel mai corect. nu pot sa cred ce conducatori sunt in fotbal...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.