Comentarii (124)
 •  30 Iulie 2008, 22:41

De M*U*I*E steaua pe 30.07.2008 la 22:40 #104 M*U*I*E steaua,mu*ie ba spuracatilor ***--va--n gura sa va f*u*t in gura de oi cu echipa voastra de ****.M*U*I*E GSP..un ziar de stelisti.FORZA DINAMO De M*U*I*E steaua pe 30.07.2008 la 22:40 #104 M*U*I*E steaua,mu*ie ba spuracatilor ***--va--n gura sa va f*u*t in gura de oi cu echipa voastra de ****.M*U*I*E GSP..un ziar de stelisti.FORZA DINAMO De M*U*I*E steaua pe 30.07.2008 la 22:40 #104 M*U*I*E steaua,mu*ie ba spuracatilor ***--va--

Articolul e bun, dar titlul nu. De unde gindire la asta?

LACATUS,dak vrei sa-tzi fie bine,pleaca de la steaua cat mai ai timp si lasa un antrenor capabil..........jucatori avem dar nu avem antrenor......imi pare rau sa zc asta dar asta-i adevarul.........ANTI UNGUR sunt si nu vreau k ungurii sa castige din nou in romania...:((

•  30 Iulie 2008, 22:40

asta e...............si zapata e om; problema e ca derbedeii din teren si de pe banca nu sunt in stare sa joace fotbal..................sa vezi sac de goluri ce le-ar da roma in liga, dac ajung(au jucat bine cu roma pt ca aia se relaxau inca si venisera la un amical pt banii ciobanului nu pt valoarea stelei......) bine ca au pierdut acu, ca mai e timp sa recupereze..............problema e sa joace fotbal adevarat, asa cum au jucat rapid si cfr(si nu tin cu astia)

•  30 Iulie 2008, 22:40

bravo lacatus,sa stai la steaua cat vrei! a fost un meci excelent gandit ,ca suporter ,ca antrenor esti bun,dar nu ptr Steaua! bine ca s-a luat lumina la comferinta de presa...o sa ramanem asa pe intuneric tot campionatul..!

•  30 Iulie 2008, 22:39

penibil articol!

•  30 Iulie 2008, 22:39

bah adrian... vasluiu' v-a batut!!!!!!! nu ungurii:)) IQ= -infinit

•  30 Iulie 2008, 22:38

Cine seamana vant culege furtuna!Cum ii turcu si pistolul!Mai vretzi?Am fost Stelist,dar de cand Jiji e seful totzi se comporta ca el!Inclusiv fanii Stelei.Meciul a fost frumos.Tactica mai buna la Vaslui.E doar primul meci al Stelei.Dar Lacatus are zilele numarate daca mai pierde meciuri.Steaua are nevoie de un antrenor mare.Cam asta e.

mama ce misto a jucat cea mai iubita echipa,cea mai curata,cea mai frumoasa si mama ce super transferuri au facut,e clar n-are cum sa le scape titlul ca doar o sa-si taie nea gigi capul daca le sufla iar echipa aia naspa de la cluj titlu,aia cu straini de mana a doua.hahahahaha mama cea seara faina!

"$clavii mei" in loc de "oamenii mei"

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • •••
  • 13
Comentează