Alte știri din fotbal
Sorana Cîrstea a primit trofeul Transylvania Open de la Simona Halep: „Cea mai frumoasă săptămână din viața mea”
0
CFR Cluj - U Cluj, derby în Ardeal pentru play-off-ul Superligii! » Echipele de start
1
Denis Alibec, contestat de ultrași » Mesajul apărut la Slobozia - Farul
0
Costel Gâlcă își reproșează o titularizare: „N-a călcat careul!”
0
Știri din fotbal internațional
Antrenorul lui Radu Drăgușin, după eșecul cu Manchester United: „Sunt mândru”
0
Presa din Anglia, la unison despre Radu Drăgușin » Nota după Manchester United - Tottenham
0
Barcelona - Mallorca, în etapa 23 din La Liga » Gol în minutul 29
0
O echipă din Premier League, menționată în dosarele Epstein!
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
VIDEO. Metoda folosită de trei români pentru a fura bani de la americani. ...
Libertatea
O campioană a României s-a îmbogățit cu banii de pe OnlyFans. Cândva nu-și ...
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Un român a murit de ziua fetiței lui, în Italia. Florin a fost strivit de o ...
Libertatea
alo, nea cratitoiu, cu aberatiile astea te dai mare ziarist??? esti jenibil!!!!
ai zis credibilitate ? de unde ? pai asta minte si cand doarme ! tot are senzatia ca "ii face" pe toti si voi ii tineti isonul ! orice declaratie a lui jiji e subiect de distractie si atat, cat sa va faceti voi tirajul pe spatele prostilor !
Stimati jurnalisti, incetati sa speculati si sa intoarceti pe toate partile orice declaratie a oricui. Incetati sa mai atatati pe unul contra altuia, ca doar asta faceti. Cat despre caracterizarea lui Gigi Becali, chiar credeti in ceea ce spuneti? De cand e Gigi Becali om credibil sau de incredere? In alta ordine de idei, sunt curios de ce nu am vazut nici un articol legat de penalty-ul neacordat Stelei la tinerea de tricou a lui Dayro Moreno in careul Vasluiului. Reluari au existat o gram
pai de ce e Laca vinovat????nu s-a certat gigi cu goian si a sugerat ca va mai fii si rezerva?daca il baga zicea gigi ca de ce l-a bagat!de unde stim noi ca la antrenamente nu e mai bun nicolita decat ochirosii?pt ca antrenorul baga in teren jucatorul care se pregateste cel mai bine!unde vedeti voi greseala lui Lacatus?golanski,zapata,p.marin,arturo,thiago,au jucat mizerabil!ce sa faca Lacatus?
>In comentariul precedent nu am scris ,,OM" insa comunistii astia m-au cenzurat ! Fiindca mai si mint dupa ce ca evita sa spuna adevarul despre netelevizarea meciurilor ! >Si cat sunt de ridicoli !!
Mai Gigi, iti doresc sa faci 100 de miliarde de euroi, sa mai ai inca 5 copii, sa mai dai la saraci asa cum (spre cinstea ta) dai. Dar lasa-te omule de fotbal, sau lasa-i pe altii sa-si faca treaba. Nu vrei tu sa te saturi pana cind, asa mare si tare cum esti, sa vezi cum te priponesc astia intr-o zi si e pacat, ca faci si multe lucruri bune. Iesi dom'ne odata din fotbal si din politica, doar ai promis ! De ex, fa baraje in Moldova, ca uite ce prapad e si vei fi pomenit in cartea neamului.
eu cred ca un mare fotbalist nu e si un mare jucator toti il admiram pe lacatus insa in ultimii ani steaua nu a avut un mare antrenor si asta se vede.Pacat dar asta e din pacate echipele au patroni desi ar treui sa apartina tuturor celor ce le sustin.Un patron trebuie sa stie ca o echpa de fotbal e un bun national si nu poti sa faci ce vrei cu ea.Steaua are nevoie de un atrenor de lunga durata iar acesta poate fi dupa parerea mea dan petrescu singurul care din generatia de aur are aptitudini
Golanii nu au onoare!
suntem mai buni ca steaua au batut pe roma ca au jucat acestia in papuci de camera si nu au avut nici un interes.astept cu nerabdare demisia lui becali.nu cred ca o va face caci ete prieten cu basescu.
Tu cine mai esti bai nene? Tu ce scoala ai facut daca ii iei apararea lui Fkli? E zeul tau? Ai icoane cu el? Sa il pupi in **** si sa ne pupi si pe noi toti care scriem aici. Sclavuleordinar ce esti. Din cauza voastra nu mai scapam de asta.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.