Alte știri din fotbal
Steaua se întărește în defensivă » Fundașul maghiar a semnat până la finalul acestui sezon
0
Cere ca Bergodi să fie DEMIS după scenele reprobabile: „Asta face un club serios!”
5
Universitatea Craiova, material dedicat pe trei pagini în A Bola: „Cel mai portughez club din România”
0
Iuliu Mureșan a găsit și alți vinovați » Cine ar fi greșit la derby-ul CFR - U Cluj: „Stăteam în lojă, am văzut!”
0
Știri din fotbal internațional
Traficantul implicat în asasinarea fostului fotbalist Andres Escobar a fost omorât
2
Wolfsburg - Dortmund, decis de un gol venit în minutul 87! Clasamentul în Bundesliga
0
Rareș Burnete tocmai a înscris primul gol în fotbalul profesionist! Nota obținută de român
0
Mikel Arteta s-a declarat încântat de jucătorul lui Arsenal: „Asta face cu adevărat diferența”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
VIDEO. Metoda folosită de trei români pentru a fura bani de la americani. ...
Libertatea
Întâmplările stranii de la originea stațiunii Semenic, perla Banatului ...
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Tinerii polițiști renunță la uniformă și se fac șoferi de TIR, din cauza ...
Libertatea
Tu cine mai esti de scrii la gsp? au ajuns toti de la fara frecventa jurnalisti. lasa-ne!!!
si daca iese gigi din fotbal cu cine o sa mai caute ziaristii tot timpul scandal? tztztz ca sa vezi domne ce masochisti, isi iau singuri painea de la gura. 90% din ziaristi sunt la fel de prosti ca gigi, degeaba plangeti voi ca nu-l mai vreti
Behali asta este clovnul Romaniei, ajunge sa fie cel mai antipatic roman...... Argaseala unde esti tata ca si tu candidezi la pupicuristul etapei, maimutoiu draq ce esti, ...........
eu zic sa faceti apel la comisei sa se puna punctele din meciul cu roma ca sa jucat sambata cand era etapa...:)))))))) la steaua se poate:)))))
caramba machedonii sunt morti in fotbalul romanesc.S-a dus vremea lor.AUS!
Gigi Becali: "Dacă nu înving la Vaslui, mă las de fotbal" Da doamne!
ima pare rau de tine k schimbi echipa dupa soare.....si sa-tzi spun k sunt roman din tata-n fiu si nu suport unguri......dar patronul vostru ce e????...dak nu ma insel e congolez nu???
marfa articolu` tot respectu din lume ptr cele spuse ;)
madalin_bz: eu sint roman din cluj, desi tin cu u sint acum mindru de cfr. imi pare bine ca analfabeti ca si tine cred ca "ungurii" cistiga campionatul romaniei.... numeste tu un ungur in echipa cfr. poate stii vre-unul de la steaua? ....oricum cu numele asta cred ca esti mai negricios de la natura, asa ca lasa minoritatile in pace, tuciuriule.
LACATUS,dak vrei sa-tzi fie bine,pleaca de la steaua cat mai ai timp si lasa un antrenor capabil..........jucatori avem dar nu avem antrenor......imi pare rau sa zc asta dar asta-i adevarul.........ANTI UNGUR sunt si nu vreau k ungurii sa castige din nou in romania...:((
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.