Comentarii (124)
 •  30 Iulie 2008, 23:54

Tu cine mai esti de scrii la gsp? au ajuns toti de la fara frecventa jurnalisti. lasa-ne!!!

•  30 Iulie 2008, 23:51

si daca iese gigi din fotbal cu cine o sa mai caute ziaristii tot timpul scandal? tztztz ca sa vezi domne ce masochisti, isi iau singuri painea de la gura. 90% din ziaristi sunt la fel de prosti ca gigi, degeaba plangeti voi ca nu-l mai vreti

•  30 Iulie 2008, 23:49

Behali asta este clovnul Romaniei, ajunge sa fie cel mai antipatic roman...... Argaseala unde esti tata ca si tu candidezi la pupicuristul etapei, maimutoiu draq ce esti, ...........

•  30 Iulie 2008, 23:42

eu zic sa faceti apel la comisei sa se puna punctele din meciul cu roma ca sa jucat sambata cand era etapa...:)))))))) la steaua se poate:)))))

•  30 Iulie 2008, 23:30

caramba machedonii sunt morti in fotbalul romanesc.S-a dus vremea lor.AUS!

Gigi Becali: "Dacă nu înving la Vaslui, mă las de fotbal" Da doamne!

ima pare rau de tine k schimbi echipa dupa soare.....si sa-tzi spun k sunt roman din tata-n fiu si nu suport unguri......dar patronul vostru ce e????...dak nu ma insel e congolez nu???

•  30 Iulie 2008, 23:28

marfa articolu` tot respectu din lume ptr cele spuse ;)

•  30 Iulie 2008, 23:26

madalin_bz: eu sint roman din cluj, desi tin cu u sint acum mindru de cfr. imi pare bine ca analfabeti ca si tine cred ca "ungurii" cistiga campionatul romaniei.... numeste tu un ungur in echipa cfr. poate stii vre-unul de la steaua? ....oricum cu numele asta cred ca esti mai negricios de la natura, asa ca lasa minoritatile in pace, tuciuriule.

•  30 Iulie 2008, 23:20

LACATUS,dak vrei sa-tzi fie bine,pleaca de la steaua cat mai ai timp si lasa un antrenor capabil..........jucatori avem dar nu avem antrenor......imi pare rau sa zc asta dar asta-i adevarul.........ANTI UNGUR sunt si nu vreau k ungurii sa castige din nou in romania...:((

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 13
Comentează