Alte știri din fotbal
Steaua se întărește în defensivă » Fundașul maghiar a semnat până la finalul acestui sezon
0
Cere ca Bergodi să fie DEMIS după scenele reprobabile: „Asta face un club serios!”
5
Universitatea Craiova, material dedicat pe trei pagini în A Bola: „Cel mai portughez club din România”
0
Iuliu Mureșan a găsit și alți vinovați » Cine ar fi greșit la derby-ul CFR - U Cluj: „Stăteam în lojă, am văzut!”
0
Știri din fotbal internațional
Traficantul implicat în asasinarea fostului fotbalist Andres Escobar a fost omorât
2
Wolfsburg - Dortmund, decis de un gol venit în minutul 87! Clasamentul în Bundesliga
0
Rareș Burnete tocmai a înscris primul gol în fotbalul profesionist! Nota obținută de român
0
Mikel Arteta s-a declarat încântat de jucătorul lui Arsenal: „Asta face cu adevărat diferența”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
VIDEO. Metoda folosită de trei români pentru a fura bani de la americani. ...
Libertatea
Întâmplările stranii de la originea stațiunii Semenic, perla Banatului ...
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Tinerii polițiști renunță la uniformă și se fac șoferi de TIR, din cauza ...
Libertatea
Faceti mai un print screen cu clasamentu' ca asa sus no sa mai fiti dupa etapa 34!!! La revedere!... Pardon, LA RETROGRADARE!!! retrograzilor
biete oi plingacioase.V-au furat arbitrii?hateganul a fost in aceasta seara un arbitru de talie internationala.Asa sunteti voi stelistii.cum vedeti ca nu puteti cistiga incepeti sa jucati foarte violent.Radoi nu merita in repriza a doua cartonasul rosu?hadeti ,macar acum in al 12 -lea ceas,recunoasteti ca Vasluiul a fost mai bun decit Steaua in aceasta seara
Noi suporterii dinamovisti stim sa ne respectam fostele glorii.Asta ar trebui sa invatati oilor.Sa va respectati glorile.Dar cum la voi circumvolutiunile lipsesc ma asteptam la astfel de reactii.
in primul rand, domnule porumboiu in calitate nu de stelist ci de roman va rog frumos sa faceti infarct pentru noi. sunteti clar un om de nimic, un taran bogat din trafic de grau si saci de rafie, care sta sub fusta lui mircea sandu ca sa poata castiga si el un meci. daca nu erau arbitrii domnule porumboiu acum plangeati pe la televizor ca v-au fost cumparati jucatorii. in al doilea rand domnule becali atata timp cat goian sta pe bara o sa tot luam goluri cu capul din careul nostru.
Ar trebui sa va fie rusine mai analfabetilor care va spuneti suporterii ai stelei.Va luati de simbolul vostru Marius Lacatus.Ar trebui ca la urmatorul meci sa veniti cu batiste albe pe care sa le fluturati si sa-i cereti Gibonului care va patroneaza clubul sa plece.marius lacatus este un om si un antrenor etraordinar.si-a dedicat viata culorilor voastre .numai asa veti scapa de eticheta de oi proaste.randurile astea pe care le vedeti sunt scrise de un dinamovist.
Puteti sa-mi dati si peste nas eu de fotbal nu ma las! Gigi Becali
Imi cer scuze suporterului stelist deranjat de comentariul meu ironic. Cum sunt suporter al Stiintei nu ma intereseaza foarte mult acest rezultat. Vroiam sa atrag atentia ca sunt echipe care sunt invinse doar atunci cand joaca mai slab decat adversarii. Oltenii mei in meciul cu Steaua au fost invinsi cu arbitrii, primul gol al stelistilor fiind din offside. Pentru un suporter chestiile de nedreptate sunt greu de digerat. Oricum ramaneti cu povesti cu valize, brichete si arbitrii.Sa fiti sanatosi
ci ca cel mai credincios om din romania.hahahaha. cred ca, si credinta si-a cumparat cu bani, de aia nu tine cand trebuie. de altfel pentru toti ANTIUNGURilor, care au gur sparta, sa-si aminteasca de Jenei, de Bölöni... si restu: e tacere. sa fiti sanatosi cu ciobanul vostru... hahahahahahahhahahahah
Felicitari pentru articol dar e doar asa scris pt dvs.Pe Becali l-ati auzit la telefon adineoari....
"Sînteţi unul dintre cei mai credincioşi oameni din România, unul dintre oamenii cu credibilitate!" asta e citatul despre Becali. Andrei, si tu esti la fel, ma esti unul dintre cei mai credincioşi oameni din România, unul dintre ziaristii cu credibilitate! ! Ridici putin tonul si dupa aia lingi pe unde poti. Nu era mai buna o inghetata cu cacao? Las-o-ncolo de bere!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.