Alte știri din fotbal
Steaua se întărește în defensivă » Fundașul maghiar a semnat până la finalul acestui sezon
0
Cere ca Bergodi să fie DEMIS după scenele reprobabile: „Asta face un club serios!”
5
Universitatea Craiova, material dedicat pe trei pagini în A Bola: „Cel mai portughez club din România”
0
Iuliu Mureșan a găsit și alți vinovați » Cine ar fi greșit la derby-ul CFR - U Cluj: „Stăteam în lojă, am văzut!”
0
Știri din fotbal internațional
Traficantul implicat în asasinarea fostului fotbalist Andres Escobar a fost omorât
2
Wolfsburg - Dortmund, decis de un gol venit în minutul 87! Clasamentul în Bundesliga
0
Rareș Burnete tocmai a înscris primul gol în fotbalul profesionist! Nota obținută de român
0
Mikel Arteta s-a declarat încântat de jucătorul lui Arsenal: „Asta face cu adevărat diferența”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
VIDEO. Metoda folosită de trei români pentru a fura bani de la americani. ...
Libertatea
Întâmplările stranii de la originea stațiunii Semenic, perla Banatului ...
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Tinerii polițiști renunță la uniformă și se fac șoferi de TIR, din cauza ...
Libertatea
afara cu Becali din tara !!!!!!!!!!!!! huooooo demisia demisiaaaaaaa
Eu sint G/igi, zis valiza, Prost, de parca-s pus in priza.
Daca ma bate Vasluiul, ma las de fotbal. Nu ma mai intereseaza nimic. Nici Liga, nici nimic. Nu o sa mai fie Steaua de aur, ci Steaua de tinichea. Totusi, ma gandesc ca un egal este posibil, cum a patit si Dinamo, dar în niciun caz nu concep să pierd. stiu ca Prunea este observator, asta este o miscare menita sa ne 'arate' pisica, dar, oricum, nu-mi fac griji. Nu se mai poate 'lucra' cu arbitrii 'pe fata', ca pana acum.", a spus Becali.
uitati-va ce a zis Dragomir. ma uimeste. mai are si ceva cunostinte de fotbal:) Aliuta este peste mijlocasii Stelei.
buey stelistilor....sa va fie rusine buey! sa nu mai iesiti din casa....s-a intors o tara intreaga impotriva voastra doar din cauza blaturilor buey! steaua care avea un fotbal frumos si placea ochiului acum 10 ani, a ajuns sa fie ridiculizata de intreaga romanie! nu meritati un loc in liga1 ! steaua este terminata fara valiza lui jiji si o stie intreaga romanie! hai brasovul, hai razvane ! arata-le ca nu-s butoane arata-le la ciobani ca fotbalul nu-nseamna bani
doamne, ce lingau cratoiu asta... auzi la el, "Sînteţi unul dintre cei mai credincioşi oameni din România, unul dintre oamenii cu credibilitate!" Cine? Becali? Plina tara asta de png-isti pupincuristi.
"Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" "Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" "Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" "Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" "Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" "Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" "Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" "Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" &quo
nu avem conducator de joc, nu avem atacanti, de ce mai jucam cu nicolita nimeni nu stie,dar, cel mai important, NU AVEM ANTRENOR!!!
Respect pentru stelistii antibecalieni. Cind pleaca F/ecal vom avea o rivalitate sportiva.
Ady ai perfacta dreptate, si eu sunt stelist si sunt de acord cu tine. Pacat... Pacat de tot ce a insemnat Steaua pentru tara asta. Am ajuns o rusine !!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.