Comentarii (124)
 •  30 Iulie 2008, 22:51

afara cu Becali din tara !!!!!!!!!!!!! huooooo demisia demisiaaaaaaa

•  30 Iulie 2008, 22:48

Eu sint G/igi, zis valiza, Prost, de parca-s pus in priza.

Daca ma bate Vasluiul, ma las de fotbal. Nu ma mai intereseaza nimic. Nici Liga, nici nimic. Nu o sa mai fie Steaua de aur, ci Steaua de tinichea. Totusi, ma gandesc ca un egal este posibil, cum a patit si Dinamo, dar în niciun caz nu concep să pierd. stiu ca Prunea este observator, asta este o miscare menita sa ne 'arate' pisica, dar, oricum, nu-mi fac griji. Nu se mai poate 'lucra' cu arbitrii 'pe fata', ca pana acum.", a spus Becali.

uitati-va ce a zis Dragomir. ma uimeste. mai are si ceva cunostinte de fotbal:) Aliuta este peste mijlocasii Stelei.

buey stelistilor....sa va fie rusine buey! sa nu mai iesiti din casa....s-a intors o tara intreaga impotriva voastra doar din cauza blaturilor buey! steaua care avea un fotbal frumos si placea ochiului acum 10 ani, a ajuns sa fie ridiculizata de intreaga romanie! nu meritati un loc in liga1 ! steaua este terminata fara valiza lui jiji si o stie intreaga romanie! hai brasovul, hai razvane ! arata-le ca nu-s butoane arata-le la ciobani ca fotbalul nu-nseamna bani

doamne, ce lingau cratoiu asta... auzi la el, "Sînteţi unul dintre cei mai credincioşi oameni din România, unul dintre oamenii cu credibilitate!" Cine? Becali? Plina tara asta de png-isti pupincuristi.

•  30 Iulie 2008, 22:45

"Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" "Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" "Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" "Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" "Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" "Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" "Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" "Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal!" &quo

•  30 Iulie 2008, 22:45

nu avem conducator de joc, nu avem atacanti, de ce mai jucam cu nicolita nimeni nu stie,dar, cel mai important, NU AVEM ANTRENOR!!!

•  30 Iulie 2008, 22:44

Respect pentru stelistii antibecalieni. Cind pleaca F/ecal vom avea o rivalitate sportiva.

•  30 Iulie 2008, 22:43

Ady ai perfacta dreptate, si eu sunt stelist si sunt de acord cu tine. Pacat... Pacat de tot ce a insemnat Steaua pentru tara asta. Am ajuns o rusine !!!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • •••
  • 13
Comentează